Predicții Stuttgart vs Eintracht Frankfurt 03 Mai 2023

Pronostic Stuttgart vs Eintracht Frankfurt pentru semifinala DFB-Pokal de miercuri. Citiți mai departe pentru sfaturile noastre gratuite de pariuri și previzualizarea meciului.

21:45 Mercedes-Benz-Arena
Predicție
Stuttgart Draw No Bet
Incredere
Stuttgart 2-1
Incredere
Raționament
  • Frankfurt a câștigat doar unul dintre ultimele 12 meciuri din toate competițiile
  • Stuttgart are o serie de patru meciuri neînvins
  • Ambele echipe au marcat în fiecare dintre ultimele patru meciuri ale lui Stuttgart

Stuttgart poate scoate un șoc împotriva Frankfurtului care se luptă

Scopul principal al lui Stuttgart în acest sezon este rămânerea în Bundesliga, dar au distracția plăcută a semifinalelor DFB-Pokal de miercuri și pot profita la maximum de ocazie învingând Eintracht Frankfurt.

Cu o ciocnire dificilă împotriva băieților de la subsol Hertha Berlin, care urmează să vină sâmbătă, Stuttgart plutește deasupra zonei de drop din Bundesliga, dar poate pune liga la o parte miercuri.

Stuttgart a devansat Nuremberg cu 1-0 în sferturile de finală ale DFB-Pokal la începutul lunii aprilie și de atunci a continuat o serie de patru meciuri neînvinsă, învingând Bochum și Borussia Monchengladbach și egalând cu Dortmund și Augsburg.

Asta ar fi trebuit să le dea un impuls, în timp ce pentru adversarii lor din semifinale, Frankfurt, încrederea lor este de la sol.

Frankfurt a reușit o singură victorie în ultimele 12 meciuri competitive, pierzând șase din ultimele șapte misiuni pe deplasare.

De asemenea, au făcut goluri în patru dintre acele jocuri și nu par în starea sufletească potrivită pentru un concurs de această amploare, așa că Stuttgart merită să fie șanse pe piața draw-no-bet, prin care mizele sunt returnate în cazul unui impas. .

Parierii ar trebui, de asemenea, să anticipeze o aventură relativ înțeleasă, așa că un pariu pe Stuttgart pentru a câștiga cu 2-1 ar putea fi calea de urmat.