Predictii Suedia vs Serbia 09 Iunie 2022

Predicții Suedia vs Serbia pentru această ciocnire din UEFA Nations League. Poate Serbia să asigure victorii consecutive? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

21:45 Arena prietenilor
Predicție
Suedia va câștiga și sub 3,5 goluri de meci
Incredere
Suedia 2-1
Incredere
Raționament
  • Ultimele nouă meciuri ale Suediei au înregistrat sub 1,5 goluri în prima repriză.
  • Șase dintre ultimele șapte meciuri ale Suediei au fost marcate de mai puțin de trei goluri.
  • Serbia nu a reușit să păstreze foaia goală în niciuna dintre cele trei meciuri anterioare.

Scopul de deschidere ar putea fi cheia

Aceste două echipe se vor înfrunta pentru prima dată în acest secol și având în vedere că echipa care a marcat prima a câștigat toate ultimele 10 meciuri ale Suediei, gazdele vor fi dornice să facă un start rapid în acesta. Ei au suferit o înfrângere cu 2-1 împotriva Norvegiei ultima dată și nu a fost un început ideal, având în vedere că vor căuta să-și asigure promovarea înapoi în Liga A la prima cerere.

Serbia este o echipă care se luptă cu consecvență, așa cum este evident prin faptul că a obținut victorii consecutive în Liga Națiunilor o singură dată în întreaga istorie a competiției. Dar, după victoria cu 4-1 asupra Sloveniei ultima dată, vor spera că vor putea adăuga o altă victorie aici, dar pentru a face acest lucru vor trebui să obțină o victorie în deplasare în Liga Națiunilor, lucru pe care nu l-au obținut în ultimele patru încercări. .

Gazdele pentru un meci strâns

Aceasta ar trebui să fie o întâlnire destul de strânsă și nu vedem că Serbia este la fel de răspândită cum a fost ultima dată. S-au luptat departe de acasă și vrem să aducem Suedia în joc și îi vom sprijini să câștige, meciul înregistrând mai puțin de patru goluri.