Predicții Sunderland vs Blackpool 04 Octombrie 2022

Predicții Sunderland vs Blackpool pentru meciul de marți pe stadionul luminii. O victorie pentru gazde le-ar putea face trecând în primele șase. Citiți mai departe pentru pronosticurile noastre gratuite și sfaturi de pariuri.

21:45 Stadionul Luminii
Predicție
Sunderland pentru a câștiga
Incredere
Sunderland 2-0
Incredere
Raționament
  • Blackpool a pierdut patru din ultimele cinci meciuri din campionat
  • Blackpool a marcat un gol în ultimele trei meciuri
  • Sunderland a pierdut unul dintre ultimele cinci meciuri din campionat (V2, D2)

Înapoiați gazdele pentru a reveni la căile câștigătoare

Sunderland a remizat ultimele două meciuri din campionat, ducând recordul sub noul șef, Tony Mowbray, la două victorii, două egaluri și o înfrângere. Sunderland a pierdut unul dintre ultimii cinci în ligă și se gândește să revină la căile câștigătoare marți, când primesc o echipă Blackpool care se luptă pe Stadionul Luminii.

Mandarinele lipsa de obiective o preocupare reală

Blackpool a strâns zece goluri în unsprezece meciuri de campionat în acest sezon, doar patru echipe au marcat mai puține în divizie. Blackpool a marcat o dată în ultimele trei ieșiri și lipsa lor de amenințare în față va fi o preocupare tot mai mare pentru șeful Michael Appleton. Deloc surprinzător, golurile care se usucă pentru Blackpool au dus la o serie slabă de rezultate. Echipa lui Michael Appleton a pierdut patru din ultimele cinci din ligă, înscriind doar două goluri în acea perioadă.

Sunderland pentru a câștiga pe piața totală va fi selecția principală pentru meciul de marți de la Stadium of Light, cu o victorie cu 2-0 pe teren propriu formând pronosticul scor corect - Sunderland a păstrat foaia goală patru în ultimele șapte meciuri din ligă, în timp ce Blackpool au nu a reușit să înscrie în trei din ultimele cinci.