Predicții Sutton United vs Salford City 24 Septembrie 2022

Sutton United vs Salford City Pronosticuri, sfaturi de pariuri și previziuni meciuri. Cine va ieși în frunte în această confruntare dintre două părți care urmăresc promovarea? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre gratuite de pariuri.

17:00 Gander Green Lane
1 - 2
Predicție
Sutton United Peste 1,5 goluri de echipă
Incredere
Sutton United 2-1
Incredere
Raționament
  • Sutton United a câștigat toate ultimele cinci meciuri de acasă din toate competițiile.
  • Gazdele au marcat două sau mai multe goluri în trei dintre cele cinci ieșiri de acasă în campionat.
  • Salford City a primit de cel puțin două ori în trei din ultimele cinci meciuri în deplasare.

Gander Green Lane devenind o fortăreață

Gazdele par a fi o echipă care se bucură și profită la maximum de confortul de acasă, după ce au ieșit victorioși în toate ultimele cinci meciuri din toate competițiile de la Gander Green Lane. Ei au rămas neînvinși în ultimele șapte în fața propriilor fani și au marcat de cel puțin două ori în trei din ultimele patru pe teren propriu.

Salford City a avut un început relativ bun de noul sezon și se află în prezent pe locul șase, cu mult în imaginea play-off-ului. Ei vor dori să se întărească în defensivă, deși, pe drum, în prezent primesc în medie exact un gol pe meci. Ei au primit, de asemenea, cel puțin două goluri în trei din ultimele patru meciuri pe traseu și vor trebui să fie precauți aici.

Sutton la slot de cel puțin două ori

Sutton a fost excepțional acasă până acum în acest sezon. 13 din cele 14 puncte ale lor au venit în fața propriilor fani și marchează cu regularitate. Ne plac foarte mult șansele ca gazdele să înscrie câteva goluri aici și asta va fi jocul nostru.