Predicții Swansea City vs Middlesbrough 11 Martie 2023

Pronostic Swansea City vs Middlesbrough pentru meciul de sâmbătă pe stadionul Swansea.com. Poate Boro să reducă diferența față de Sheffield United, locul doi? Citiți mai departe pentru predicțiile noastre gratuite de campionat și sfaturi de pariuri.

17:00 Stadionul Libertății
Predicție
Middlesbrough pentru a câștiga
Incredere
Middlesbrough 3-1
Incredere
Chuba Akpom va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Middlesbrough a câștigat zece dintre ultimele 12 meciuri din campionat
  • Swansea a câștigat unul dintre ultimele opt meciuri din campionat (D2, S5)
  • Chuba Akpom a marcat de opt ori în ultimele sale șapte apariții la Middlesbrough

Boro face o mulțime de atracție

Middlesbrough se bucură de o renaștere sub conducerea lui Michael Carrick și încă mai au o șansă exterioară de a disloca pe Sheffield United și de a scăpa al doilea loc de promovare automată.

Echipa lui Carrick a câștigat zece din ultimele 12 în ligă, a marcat trei sau mai multe goluri în fiecare dintre ultimele cinci victorii în ligă, iar vizitatorii se clasează sâmbătă ca o selecție foarte încrezătoare.

Lebedele par dispărute la joc

Sezonul lui Swansea s-a încheiat de ceva timp, fără nicio șansă realistă de a ajunge în primele șase, în timp ce ei sunt cu 11 puncte mai departe de ultimii trei.

Trupa lui Russel Martin a luat doar un singur punct din ultimele patru meciuri din campionat, iar forma lor nefericită se extinde până la o victorie din ultimele opt din ligă, fiind greu de justificat pentru că gazdele obțin un rezultat pozitiv sâmbătă.

Akpom poate continua o serie fierbinte

Michael Carrick a reînviat cariera lui Chuba Akpom, iar fostul atacant de la Arsenal este o selecție încrezătoare pentru a marca oricând pe Stadionul Swansea.com.

Akpom nu a depășit niciodată opt goluri în campionat într-un sezon până în această campanie, fostul tânăr de la Arsenal a marcat de 21 de ori în campionat în acest trimestru, dintre care 18 au fost marcate după ce Carrick a sosit ca antrenor principal în octombrie. Akpom a marcat de opt ori în ultimele sale șapte apariții pentru Boro și poate fi susținut la 7/4 cu Bet365 pentru a marca oricând împotriva Swansea.

Middlesbrough pentru a câștiga pe piața totală va fi selecția principală pentru jocul de sâmbătă, cu o victorie cu 3-1 în deplasare formând predicția corectă a scorului. Paritorii pot finaliza un atac în trei direcții în meciul de sâmbătă, sprijinindu-l pe Chuba Akpom să marcheze oricând.