Predicții Swansea City vs Sunderland 08 Octombrie 2022

Predicții Swansea vs Sunderland pentru meciul de sâmbătă pe stadionul Swansea.com. Sunderland trece printr-o vrajă sterilă, așa că pot ei să oprească impulsul lui Swansea în această ciocnire a pretenților din playoff? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.  

17:00 Stadionul Swansea.com
Predicție
Ambele echipe vor marca - nr
Incredere
Swansea City 1-0
Incredere
Raționament
  • Ambele echipe nu au marcat în ultimele patru meciuri de acasă ale Swansea în campionat.
  • Sunderland a păstrat foaia goală în patru dintre ultimele șase competiții din campionat.
  • Sunderland nu a reușit să înscrie în patru din ultimele șapte meciuri.

Lebedele înot în amonte sub Martin

Swansea ar putea fi greu să distrugă o echipă de la Sunderland care și-a concentrat atenția asupra apărării lor, în timp ce se descurcă fără atacatori importanți în confruntarea de sâmbătă din Țara Galilor de Sud.

Swans au înotat în amonte pentru a se alătura vânătorii de promovare și a intra în această ciocnire în ultima poziție de playoff, la un punct și două locuri deasupra Black Cats. Patru victorii din cinci de la începutul lunii septembrie au arătat altor cluburi beneficiile răbdării, deoarece Swansea a depășit cel puțin trei cluburi care au renunțat la șefii lor între timp.

Nu că s-ar fi simțit vreodată că Russell Martin a avut probleme pe stadionul Swansea.com, deoarece echipa lui încă juca fotbal de pasă, în timp ce câștiga doar unul dintre primele șapte meciuri din campionat, dar gafele defensive au fost acum în mare parte eradicate.

Sunderland trebuie să continue fără o forță de atac

Această calitate alimentează convingerea că acest joc va avea un număr scăzut de goluri, deoarece Sunderland intră în urma a două remize 0-0 la Stadium of Light. Managerului Tony Mowbray i-a fost refuzat serviciile singurilor săi doi atacanți seniori – Ross Stewart și Ellis Simms – și se vede.

Până se deschide următoarea fereastră de transfer sau până când unul dintre ei își revine, clubul promovat trebuie să continue cu ceea ce are și s-ar putea să nu fie suficient pentru a deranja Swansea. De aici, predicția corectă a scorului unei victorii cu Swansea cu 1-0 pentru acest duel și principala recomandare de pariu este să susțineți ambele echipe să nu înscrie.

„BTTS – nu” a aterizat în ultimele patru meciuri de acasă ale Swansea și în șapte din ultimele opt ale lui Sunderland în general – făcând cotația egală a banilor pentru care merită să-ți mărești miza.