Predicții Swansea City vs West Bromwich Albion 08 Mai 2023

Pronostic Swansea City vs West Brom pentru meciul de luni de la campionatul Swansea.com Stadium. Acesta este un meci obligatoriu pentru Baggies, dacă vor să se strecoare în playoff, dar Swans au fost într-o formă bună în ultimul timp. Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

17:00 Stadionul Libertății
Predicție
Swansea City Draw No Bet
Incredere
Swansea City 2-1
Incredere
Raționament
  • Swansea a câștigat șase din ultimele opt meciuri
  • West Brom a pierdut șapte din ultimele zece meciuri în deplasare din campionat
  • Swansea a marcat cel puțin două goluri în cinci din ultimele șase victorii

Nicio încetare de la Swans în formă

West Brom face parte dintr-un grup de cinci echipe care speră să-și asigure un loc în playoff în ultima zi, dar se confruntă cu o călătorie dificilă la Swansea, care se bucură de un final bun de sezon.

Swans s-ar fi numărat printre acele echipe care se luptă pentru primele șase dacă nu ar fi remizat cu Hull City ultima dată, un rezultat care a pus capăt creșterii lor târzii în playoff.

Trupa lui Russell Martin a câștigat ultimele patru meciuri înainte de impasul MKM Stadium, marca lor de fotbal bazată pe posesie dovedindu-se prea mult pentru majoritatea echipelor.

Swansea a marcat în medie două goluri pe meci în ultimele opt meciuri și există motive să credem că pot încheia sezonul într-un mod pozitiv împotriva călătorilor săraci West Brom.

Desperate Baggies poate fi ridicat

Baggies trebuie să învingă Swansea pentru a avea speranța de a se strecura în playoff, în timp ce încep ziua la două puncte de locul șase, cu o victorie cu o marjă largă, cel mai bun traseu al lor în primele șase.

Ei au câștigat o victorie de stimulare a moralului în fața Norwich ultima dată, dar recordul lor pe drum îi face opozabil, Albion a pierdut șapte din ultimele zece jocuri în deplasare în campionat.

Nevoia de victorie a lui West Brom ar trebui să-i ajute să ajungă pe foaia de scor pe stadionul Swansea.com, un teren care a fost martor la o medie de 2,95 goluri pe meci în acest sezon.

O predicție corectă a unei victorii cu 2-1 pentru echipa gazdă, bazată pe regularitatea de peste 2,5 goluri, a făcut clic în meciurile de acasă ale lui Swans și în forma lor recentă în fața porții, echipa galeză marcând de opt ori în ultimele trei jocuri.