Predictii Torino vs Bologna 06 Martie 2023

Predicții Torino vs Bologna pentru meciul de luni din Serie A italiană. Cu Rossoblu de la Thiago Motta într-o formă excelentă, ei caută să dea o lovitură potențialilor lor rivali pentru un clasament în primele șapte. Faceți clic aici pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

21:45 Stadionul Olimpic Grande Torino
Predicție
Bologna Draw No Bet
Incredere
Bologna 2-1
Incredere
Raționament
  • Bologna a câștigat cinci din ultimele opt meciuri, inclusiv fiecare dintre ultimele trei pe drum în Serie A.
  • Torino, între timp, a câștigat doar unul dintre ultimele șase meciuri, pierzând trei.
  • Bologna a învins Il Toro cu 2-1 în returul din noiembrie.
  • Torino a înregistrat cinci egaluri în ultimele 10 meciuri din ligă – ceea ce poate transforma pariorii către piața fără pariuri.

Motta este solicitat ca un val de Rossoblu

Meciul de luni dintre Torino și Bologna ar putea fi crucial în cursa Seriei A pentru locul al șaptelea – și potențial calificare europeană, și nu există nicio îndoială cu privire la care parte are impulsul. Rossoblu au câștigat cinci din ultimele opt meciuri, determinându-l pe șeful Thiago Motta să fie legat de locurile de top la fostele cluburi Inter Milano și Paris Saint-Germain. În timp ce Il Toro are un record solid pe teren propriu, oaspeții își vor plăcea șansele de a-și menține forma puternică.

Bologna a câștigat duminică cel mai bun rezultat din 2023 până în prezent, obținând o victorie meritată cu 1-0 în fața unei echipe letargice Inter. Rossoblu au pierdut doar cu Monza în meciul de ligă de la începutul lunii ianuarie, iar bilanțul lor în călătorii este excelent – ​​bărbații lui Motta au câștigat trei la rând pe șosea în Serie A, învingând Udinese, Fiorentina și Sampdoria cu 2-1. Bologna se află la egalitate cu Juventus, pe locul șapte, înaintea meciului de luni, câștigând nouă din ultimele 14 meciuri din campionat și pare pregătită pentru un final puternic al sezonului.

Torino, între timp, este pe alunecare, câștigând doar un meci de ligă în 2023 – împotriva lui Udinese, în afara formei, pe propriul teren. Il Toro nu a reușit astfel să câștige nouă din ultimele 10 în Serie A, deși cinci dintre aceștia au terminat la egalitate, arătându-și tendința de a menține lucrurile bine. Echipa lui Ivan Juric a trecut trei fără victorie, încasând șase goluri îngrijorătoare în ultimele două împotriva rivalilor Juve și Cremonese, amenințați cu retrogradarea, dar se vor sprijini pentru a menține lucrurile competitive.

Atenție la tragerea la sorți pentru susținătorii Bologna

În timp ce forma excelentă a lui Bologna și valoarea puternică disponibilă în jurul bărbaților lui Motta îi fac să fie o alegere atractivă, Torino a pierdut doar trei dintre cele 11 meciuri pe teren propriu în acest mandat, așa că pariorii ar putea dori să apeleze la piața fără pariuri.

Între timp, ambele echipe au marcat în patru dintre ultimele șase meciuri ale lui Torino, așa că o victorie cu Bologna cu 2-1 reprezintă o predicție solidă de scor corect, mai ales că au câștigat meciul retur cu același scor.