Predicții Tottenham Hotspur vs Everton 15 Octombrie 2022

Predicții Tottenham Hotspur vs Everton pentru meciul de sâmbătă din Premier League. Everton caută să revină când se confruntă cu Tottenham sâmbătă. Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

19:30 Stadionul Tottenham Hotspur
Predicție
Tottenham Hotspur va câștiga
Incredere
Tottenham Hotspur 2-1
Incredere
Harry Kane va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Tottenham a câștigat toate cele șase meciuri competitive pe teren propriu din acest sezon.
  • Everton a pierdut ambele întâlniri cu primele cinci echipe actuale din Premier League.
  • Harry Kane a marcat în patru din ultimele sale cinci apariții pentru Spurs.

Kane și Son se dovedesc din nou decisivi

Harry Kane și Heung-min Son s-au combinat încă o dată cu un efect devastator la mijlocul săptămânii, când Spurs au învins Eintracht Frankfurt și există toate șansele să facă diferența atunci când se confruntă cu Everton sâmbătă seara.

Cei doi atacanți ai Spurs au 15 goluri competitive între ei în acest mandat și au ajutat să propulseze echipa lui Antonio Conte pe locul trei în clasamentul Premier League, la doar patru puncte în spatele liderului Arsenal și privind înapoi la un record perfect acasă de șase victorii din șase în toate competițiile.

Toffe-urile sunt o nucă greu de spart

Everton a fost mai puțin prolific, deși merită remarcat că se îndreaptă spre meciul de sâmbătă cu cel mai bun record defensiv comun din divizie. Cu toate acestea, ei s-au deblocat acasă la Manchester United săptămâna trecută și o a patra înfrângere a sezonului pare probabilă când vizitează stadionul Tottenham Hotspur.

Acea înfrângere în fața echipei lui Erik ten Hag a pus capăt unei serii de șapte jocuri neînvinsă, dar singurul lor test real în acea perioadă a fost un derby din Merseyside împotriva Liverpool în afara formei. Singura lor întâlnire anterioară cu o echipă actuală din top-4 s-a încheiat cu o înfrângere cu Chelsea în weekendul de deschidere al campaniei.

Recordul de acasă al lui Spurs îi poate vedea

Recordul perfect de acasă al lui Tottenham face ca o victorie pentru echipa lui Conte să iasă în evidență, deși cu siguranță nu mă aștept la o dezamăgire. Everton nu a reușit să înscrie decât de două ori în acest sezon și încă nu a primit mai mult de două goluri într-un meci, făcând din a treia înfrângere cu 2-1 a campaniei un pariu solid pe piața de scor corect.

Harry Kane deține o mulțime de atracție și pe piața marcatorilor oricând. Căpitanul Angliei a fost într-o formă devastatoare în acest sezon și un gol la mijlocul săptămânii înseamnă că a marcat în patru din ultimele cinci jocuri pentru Spurs și în cinci din ultimele șapte pentru club și țară.