Predicții Tottenham Hotspur vs Nottingham Forest 11 Martie 2023

Tottenham Hotspur vs Nottingham Forest Predictii, sfaturi de pariuri și previzualizări meciurilor din Premier League. Pot Spurs să pună capăt unei curse de trei jocuri fără victorii împotriva călătorilor săraci Forest? Citiți mai departe pentru predicțiile și sfaturile noastre gratuite.

17:00 Stadionul Tottenham Hotspur
Predicție
Tottenham Hotspur -1
Incredere
Tottenham Hotspur 3-0
Incredere
Harry Kane va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Tottenham și-a câștigat ultimele trei meciuri de pe teren propriu, dintre care două au venit la o marjă de două goluri.
  • Forest are cel mai prost record în deplasare din ligă.
  • Spurs au reușit patru partide goale consecutive pe teren propriu în toate competițiile.

Spurs caută să consolideze primele patru revendicări

Tottenham a fost exclus din Liga Campionilor de AC Milan la mijlocul săptămânii, dar își poate crește șansele de a reveni în competiția de top a Europei, învingând Nottingham Forest sâmbătă.

Spurs au îndurat o cursă grea de la începutul lunii martie, când au început luna fiind eliminați din Cupa FA de către Sheffield United, apoi au alunecat la o înfrângere cu 1-0 la Wolves, înainte ca un impas 0-0 cu Milan, în nordul Londrei, să le vadă. Speranțele europene s-au stins cu o înfrângere totală de 1-0.

Oamenii lui Antonio Conte arată o echipă fără încredere, dar un meci de acasă împotriva celor mai răi călători ai ligii pare o oportunitate ideală de a opri putregaiul și de a-și reveni cu fermitate pe primele patru oferte.

Handicap oferă o opțiune

Tottenham este un preț scurt pentru a câștiga acest joc, așa că ar putea merita să fii puțin mai îndrăzneț aici, sprijinindu-i pentru a acoperi un handicap de -1.

Londonezii nu au reușit să înscrie în ultimele trei jocuri și asta este o îngrijorare, dar și-au creat o mulțime de șanse în ultimul lor meci de ligă împotriva Wolves (22 de încercări, șase la țintă) și ar trebui să se bucure de mai mult succes împotriva apărării scurse a lui Forest.

Oaspeții se află în mijlocul unei crize, iar fundașii Willy Boly și Scott McKenna s-au alăturat recent unei liste lungi de accidentați, în timp ce portarul Keylor Navas a primit nouă goluri în cinci jocuri de când l-a înlocuit pe prima alegere accidentată, Dean Henderson.

Tottenham deține în prezent locul al patrulea, dar avantajul este, fără îndoială, cu Liverpool pe locul cinci, deoarece sunt la trei puncte în urmă cu un joc în mână și o diferență de goluri superioară.

Spurs poate reduce acest avantaj sâmbătă, învingând o echipă Forest care a trimis opt goluri în ultimele trei goluri în deplasare cu loc de rezervă.

Foaie curată pe cărți pentru gazde

Forest a marcat doar trei goluri în deplasare în ligă și toate aceste eforturi au venit împotriva echipelor aflate în prezent în ultimele trei. De asemenea, ei au livrat ei înșiși 29 în 12 jocuri și, având în vedere problemele lor de selecție defensivă, o victorie confortabilă cu 3-0 pentru Tottenham pare o selecție rezonabilă de scor corect.

Dacă Spurs vor să rămână în fața lui Liverpool, au nevoie de Harry Kane să-și redescopere atingerea de marcaj și el arată cel mai probabil candidat la gol în orice moment. Kane dorește să pună capăt unei secete de trei meciuri, dar are încă 18 goluri în 26 de meciuri din ligă, așa că numele său și va fi la penalty sâmbătă.