Predicții Toulouse vs Lens 02 Mai 2023

Pronosticuri Toulouse vs Lens, sfaturi de pariuri și previzualizări ale meciurilor. Poate Lens să-și mențină în viață căutarea unui loc de top doi? Citiți mai departe pentru pronosticurile noastre gratuite și sfaturi de pariuri.

22:00 Stadionul Municipal
Predicție
Lens to Win
Incredere
Lentila 2-1
Incredere
Raționament
  • Toulouse intră în acest drept pe spatele unei incredibile victorii în Cupa Franței.
  • Lens caută o poziție în primele două poziții, cu cinci victorii în ultimele șase runde.
  • Lens se bucură de o serie de trei meciuri câștigătoare de H2H împotriva Toulouse.

Ar putea fi niște capete rele în tabăra de la Toulouse

Nu numai că Toulouse a avut mult mai puțin timp de pregătire pentru acest lucru decât vizitatorii lor care urmăresc Liga Campionilor, dar ei au intrat în asta pe baza unei incredibile victorii în Cupa Franței și ar fi bine să fi sărbătorit în consecință.

Siguranța lui Toulouse în Ligue 1 este în esență asigurată și, odată cu punctul culminant al sezonului care va avea loc weekend-ul trecut, așteptarea ca ei să se îndrepte din punct de vedere psihologic la plajă ar putea să nu fie o idee prea exagerată.

Pe de altă parte, Lens se află încă cu un strigăt de a termina în primii doi și biletul direct la faza grupelor Ligii Campionilor care vine odată cu el. Oaspeții au câștigat cinci din ultimele șase meciuri de ligă și sunt în urmărirea neobosită de Monaco și, într-o măsură mai mică, de PSG.

Rămâi cu vizitatorii

Casele de pariuri au avut deseori dreptate atunci când au stabilit prețurile pentru jocurile din Toulouse în acest sezon, gazdele pierzând cinci din șase meciuri de acasă atunci când au fost înscrise ca străini înainte de meci. Între timp, Lens este neînvins în 25 din cele 27 de meciuri din ligă atunci când este înscris ca favorit în acest sezon și pur și simplu nu poate fi subestimat!

Vom obține o victorie a Lens în acest joc, cu o selecție de mize mai mici mergând pe calea unei victorii restrânse cu 2-1 pe piața de scor corect. În timp ce Lens a păstrat trei partide fără gol împotriva acestei opoziții, Toulouse a arătat că este o echipă de atac strălucitoare, cu o repriză de cinci goluri în finala cupei de săptămâna trecută și, ca urmare, ar putea deranja linia din spate a lui Lens.