Predicții TSG Hoffenheim vs Werder Bremen 07 Octombrie 2022

Predicții Hoffenheim vs Werder Bremen înaintea meciului de vineri în Bundesliga. Poate Hoffenheim să-și continue startul bun împotriva regilor revenirii Werder Bremen? Citiți mai departe pentru pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri.

21:30 Rhein-Neckar-Arena
Predicție
Ambele echipe vor marca și peste 2,5 goluri de meci
Incredere
TSG Hoffenheim 3-1
Incredere
Raționament
  • Hoffenheim a marcat trei goluri în trei din ultimele patru întâlniri între timp.
  • Ambele echipe au marcat 75% din jocurile lui Werder Bremen, cel mai mare nivel comun al ligii.
  • Bremen a marcat în fiecare meci în deplasare din acest sezon.

O sărbătoare a fotbalului de vineri seara la Sinsheim

Cu doar două înfrângeri din primele opt meciuri din Bundesliga, Hoffenheim a făcut un început de campanie strălucit. De fapt, golul de 14 puncte al noului șef Andre Breitenreiter în această etapă a mandatului său la Hoffenheim a fost îmbunătățit doar de Ralf Rangnick, care avea 16 puncte în această etapă când era la conducere.

Un început atât de puternic sugerează că vor avea mai mult decât suficient pentru a ocoli apărarea lui Werder Bremen, la fel cum au făcut deja șapte dintre cei opt adversari din ligă de până acum. Asta nu înseamnă că Bremen este slab, deoarece nicio echipă nu a marcat mai multe goluri în ultimele zece minute decât cele opt!

Nu a existat un astfel de final de tribună pentru Bremen ultima dată, oaspeții au marcat trei goluri în primele 15 minute, după ce au continuat să distrugă Monchengladbach cu scorul de 5-1. O astfel de potență în atac combinată cu un backline discutabil ar putea fi amestecul perfect pentru pariorii care doresc să intre în joc.

Merg spre goluri

Având în vedere calitățile respective ale acestor echipe, preconizăm că această confruntare va vedea ambele echipe să marcheze și peste 2,5 goluri în total. Cu toate acestea, Hoffenheim ar trebui să aibă suficientă calitate pe teren pentru a depăși Bremen, poate cu un scor 3-1. Un astfel de rezultat ar asigura că Hoffenheim a marcat peste 3 goluri în patru din ultimele cinci meciuri reciproce!