Predictii Udinese - Atalanta 09 Octombrie 2022

Pronosticurile Udinese vs Atlanta înaintea confruntării de duminică în Serie A de la Dacia Arena. Își va păstra Atalanta recordul de neînvins sau pachetul surpriză al pilotului italian va produce un alt șoc? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

16:00 Dacia Arena
Predicție
Atalanta dublă șansă (câștigă sau egal)
Incredere
Atalanta 2-1
Incredere
Raționament
  • Atalanta nu a pierdut niciunul dintre cele opt meciuri din Serie A în acest sezon.
  • La Dea a câștigat toate cele patru meciuri în deplasare din Serie A din acest trimestru.
  • Atalanta este neînvinsă în ultimele nouă întâlniri cu Udinese, câștigând șapte dintre aceste meciuri.

Primii ritmuri se întâlnesc la Udine

Puțini s-ar fi așteptat ca Udinese și Atalanta să ocupe locul al treilea și, respectiv, al doilea în clasamentul din Serie A după opt meciuri ale sezonului, dar duoul s-a dovedit ca pachetele surpriză ale campaniei italiene de top înaintea meciului de duminică. ședința șefului. Trupa lui Gian Piero Gasperini este una dintre cele două echipe neînvinse din ligă – alături de Napoli – iar soliditatea lor defensivă le poate face să merite sprijinite pentru un rezultat.

Atalanta și-a câștigat toate cele patru meciuri în deplasare în acest sezon, iar stilul lor de contraatac nou adoptat le-a servit bine în călătoriile lor, după ce a încheiat o campanie dezamăgitoare 2021-22 pe locul opt. La Dea, care a luat în deplasare două treimi din punctele lor din Serie A sezonul trecut, a depășit un test greu la Roma în ultima lor călătorie în deplasare. Între timp, Atalanta le-a permis adversarilor doar 7,2 goluri așteptate (xG) în acest sezon, iar seria lor solidă înseamnă că pariorii ar putea dori ca ei să rămână neînvinși aici.

Între timp, Udinese a câștigat șase meciuri succesive pentru a trece în primele trei din Serie A, o serie care include victorii împotriva Fiorentina, Roma și Inter Milano. Echipa lui Andrea Sottil a marcat 17 goluri în Serie A în acest sezon, deși numărul lor de 11,8 goluri așteptate (xG) creat sugerează că randamentele lor în atac ar putea scădea în viitor. Între timp, zebreții nu s-au bucurat de ultimele întâlniri cu Atalanta, rămânând fără victorie în nouă meciuri împotriva La Dea, pierzând de șapte ori.

Atalanta poate rămâne neînvinsă

Cu Atalanta producând câteva performanțe defensive bune în acest sezon, păstrând cinci foaia goală în cele opt meciuri din Serie A (inclusiv ultimele două), sprijinirea lor pentru a evita înfrângerea la Udinese pare cea mai prudentă joc pentru duminică.

Deși gazdele – care au marcat 15 goluri în ultimele șase meciuri – ar putea găsi plasa, susținerea Atalantei pentru a câștiga o victorie de 2-1 ar putea reprezenta o predicție corectă de scor.