Predicții Varberg BoIS vs IFK Goteborg 08 August 2022

Varberg vs IFK Goteborg Pronostici, sfaturi de pariuri și previzualizări meciului înaintea meciului de luni din Allsvenskan din Suedia. IFK este în formă după victorii consecutive și va căuta să mențină acest impuls la Varberg. Citiți mai departe pentru predicțiile noastre.

20:00 Påskbergsvallen
Predicție
IFK Gothenburg va câștiga
Incredere
IFK Göteborg 2-0
Incredere
Raționament
  • Varberg nu a reușit să câștige cinci dintre cele opt meciuri de pe teren propriu în acest sezon.
  • Goteborg a continuat o serie de trei înfrângeri în deplasare cu două victorii din ultimele trei.
  • Goteborg se află încă la periferia cursei pentru titlu.

Sezonul lui Varbergs continuă să se estompeze în obscuritate

După ce a înregistrat rezultate diferite în ultimele șase runde, Varberg se află confortabil în jumătatea inferioară a tabelului, fără consecvență în formă. Totuși, ei intră în asta în urma unei victorii, dar nu au înregistrat victorii consecutive de top de la o rundă care s-a încheiat în septembrie 2021!

Este acea inconsecvență care probabil îl va vedea pe Varberg să termine sezonul fără prea multe cu ce să se laude, deși tendința lor de a scoate o surpriză din când în când ar trebui să fie suficientă pentru a-i menține pe linia de plutire.

Goteborg se poate implica în cursa pentru titlu

În timp ce Goteborg se află pe locul șase, doar șase puncte îi despart de partea de sus a tabelului, cu o cantitate considerabilă de jocuri rămase de jucat.

Vizitatorii intră în această formă într-o formă bună, după ce au înregistrat victorii consecutive în ligă, în timp ce o singură înfrângere în ultimele șapte runde inspiră mai multă încredere în șansele lor.

Previzăm că Goteborg va ieși pe primul loc în această întâlnire, poate printr-un scor confortabil de 2-0, așa cum s-au încheiat ultimele două victorii.