Predictii Vizela vs Braga 11 Martie 2023

Pronostic Vizela vs Braga pentru meciul de duminică în Primeira Liga de pe Estadio Do Vizela. Poate Braga să-și sporească șansele de calificare în Liga Campionilor câștigând la mijlocul tabelului Vizela? Citiți mai departe pentru pronosticuri gratuite și sfaturi pentru pariuri Primeira Liga.

22:30 Stadionul Vizela
Predicție
Peste 2,5 goluri de meci
Incredere
Braga 2-1
Incredere
Raționament
  • Ambele echipe au marcat în patru dintre ultimele șase meciuri ale lui Braga în deplasare în campionat.
  • Au fost cel puțin trei goluri în 11 dintre ultimele 13 meciuri de traseu ale lui Braga.
  • Șapte dintre cele opt victorii ale Vizela în campionat în acest sezon au fost la zero.

Braga trebuie să-și îmbunătățească jocul în călătoriile lor

Cu Benfica favoriți puternici la câștigarea titlului portughez, Braga nu poate renunța în urmărirea lui Porto pentru al doilea loc de calificare în Liga Campionilor, dar trebuie să demonstreze că a revenit la o anumită consecvență pe drum.

Ei au câștigat șase din ultimele opt meciuri în deplasare, dar au fost zguduiți de o înfrângere cu 5-0 în fața Sportingului și au căzut din nou ultima dată când au fost în călătoriile lor împotriva Vitoriei Guimaraes.

Cu toate acestea, acea umilință împotriva lui Sporting a fost singura dată când în ultimele 14 meciuri în deplasare în ligă nu au reușit să găsească plasa, așa că am putea avea un alt meci cu scoruri mari sâmbătă.

Vizela trebuie să găsească o oarecare consistență

Vizela se găsește la mijlocul mesei, iar forma lor de acasă este destul de bună pentru a explica asta.

Ei nu au reușit să înscrie în ultimele două meciuri de pe Estadio do Vizela împotriva lui Chaves și Benfica, dar înainte de asta au marcat de trei ori în victorii succesive pe teren propriu împotriva Vitoria Guimaraes, Maritimo și Rio Ave, așa că abilitatea de acolo.

S-ar putea să nu aibă suficient pentru a veni cu trei puncte și, la fel ca Portimonense, Pacos Ferreira și Maritimo, ar putea suferi o înfrângere cu 2-1 pe teren propriu cu Braga.

*Pentru a utiliza serviciul Live  Streaming  , va trebui să fiți conectat și să aveți un cont finanțat sau să fi plasat un pariu în ultimele 24 de ore.