Predicții Walsall vs Tranmere 24 Septembrie 2022

Pronostic Walsall vs Tranmere pentru meciul de sâmbătă din Liga a doua. Walsall a fost oarecum dezamăgitor, dar stau chiar lângă Tranmere în clasamentul ligii. Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

17:00 Stadionul Bescot
Predicție
Tranmere to Win
Incredere
Tranmere 1-0
Incredere
Raționament
  • Gazdele nu au câștigat nicio ieșire în ligă acasă de la meciul de deschidere al sezonului.
  • Tranmere ajunge în urma unei victorii cu 1-0 în deplasare împotriva lui Salford și va fi încrezător.
  • Walsall a cedat în toate ultimele cinci meciuri pe teren propriu.

Vremuri îngrijorătoare pentru Walsall

Aceste două echipe se află una lângă alta în clasamentul ligii, Walsall ocupând locul 15 și Tranmere Rovers pe locul 14. Gazdele și-au asigurat victoria doar o singură dată în primele patru ieșiri în campionatul de acasă și primesc în medie exact un gol pe meci. Ei nu au reușit să câștige niciunul dintre ultimele cinci meciuri pe teren propriu în toate competițiile și vor trebui să se îmbunătățească pentru a lua ceva din această ciocnire.

Vizitatorii vor ajunge aici în urma a două victorii succesive, cea mai recentă fiind o victorie asupra lui Bolton în trofeul EFL prin penalty-uri. Ei au căutat să facă o alergare împreună și au început să creeze un impuls înaintea acestei întâlniri. Patru din ultimele cinci meciuri în deplasare din Liga a doua au prezentat mai puțin de trei goluri și este probabil că și acesta va fi strâns.

Tranmere să revendice trei puncte

Este dificil să îi despărțim pe acești doi, așa cum este evident de clasamentul în ligă, dar credem că Tranmere este într-o poziție mai bună pentru a câștiga o victorie și au calitatea de a obține o a doua victorie consecutivă în deplasare în ligă.