Predicții Werder Bremen vs Bayer Leverkusen 12 Martie 2023

Predicții Werder Bremen vs Bayer Leverkusen pentru meciul de duminică în Bundesliga germană. Werder Bremen își reia vânătoarea pentru o repriză superioară împotriva lui Bayer Leverkusen. Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite din Bundesliga.

18:30 Stadionul Weser
Predicție
Bayer Leverkusen și ambele echipe vor marca
Incredere
Bayer Leverkusen 3-1
Incredere
Raționament
  • Cinci dintre ultimele șase meciuri de acasă ale lui Werder Bremen din Bundesliga s-au încheiat cu peste 2,5 goluri.
  • Trei dintre ultimele patru meciuri ale lui Bayer Leverkusen în Bundesliga au produs patru sau mai multe goluri.
  • Ambele echipe au marcat în ultimele patru meciuri ale lui Bayer Leverkusen în Bundesliga.

O misiune dificilă pentru insulele River

Werder Bremen a ratat șansa de a rămâne deasupra Bayer Leverkusen cu înfrângerea cu 2-1 de la Augsburg în runda precedentă, iar aceasta este o provocare, probabil, mai grea împotriva unei echipe care încă se luptă pentru argint în Europa.

Gazdele au câștigat doar unul dintre ultimele 11 meciuri competitive cu Leverkusen, iar acea singură victorie a venit în 2018/19. Îmbunătățirea acestui record aici pare puțin probabilă după o revenire de doar trei victorii în ultimele zece runde ale Bundesliga (L7), doar Hoffenheim pierzând mai des în această perioadă.

În ceea ce privește vizitatorii, Bayer Leverkusen s-a îmbunătățit în ultimele meciuri, adunând patru din ultimele șase puncte disponibile și creând un avantaj sănătos cu 2-0 în meciul de joi din prima ligă din Europa League. Returul împotriva lui Ferencvaros poate juca pe gânduri, dar la 2-0 cu o manșă de jucat pe teren propriu, progresia ar trebui să fie realist în sac.

Rămâi cu oamenii lui Xabi Alonso

Leverkusen călătorește aici neînvins în patru, la Weserstadion, și cu o posibilitate redusă de a-i distruge pe primii șase, Xabi Alonso nu va lua acest meci cu ușurință.

Ne alăturam Bayer Leverkusen pentru a-și justifica favoritismul prin victorie, deși îi luăm pe piața de victorii și BTTS pentru a crește și mai mult prețul împotriva unei echipe foarte respectabile din Werder Bremen.

Pentru a finaliza selecțiile noastre pentru acest joc, o alegere corectă de 3-1 pentru mize mai mici ar putea fi doar biletul după impresionanta de zece goluri a lui Leverkusen în ultimele patru meciuri competitive.