Predicții Wolfsburg vs Union Berlin 12 Martie 2023

Predicții Wolfsburg vs Union Berlin pentru Bundesliga germană de duminică. Poate Wolfsburg să-și reia provocarea în top-4 cu o victorie împotriva Union? Continuați să citiți pentru a vedea toate pronosticurile și sfaturile noastre gratuite de pariuri.

20:30 Volkswagen Arena
Predicție
Wolfsburg pentru a câștiga
Incredere
Wolfsburg 2-1
Incredere
Raționament
  • Șapte din ultimele nouă meciuri ale lui Wolfsburg din Bundesliga au produs peste 2,5 goluri.
  • Union Berlin nu a reușit să păstreze foaia goală în ultimele două meciuri în deplasare din Bundesliga.
  • Union Berlin a pierdut toate vizitele din Bundesliga la Wolfsburg.

Mai mult la fel în Wolfsburg?

Wolfsburg și-a oprit cu succes putregaiul recent, marcând patru goluri în ultimele două runde într-o pereche de meciuri care le-au ajutat să-și mențină vise de calificare europeană. Cu 19 goluri marcate aici pe Volkswagen Arena de la reluarea Bundesliga, mai multe goluri ar putea fi încă pe cărți.

Orice evoluție ulterioară a acestei tendințe cu scoruri mari ar putea fi o veste proastă pentru Union Berlin, care intră în asta în urma a trei meciuri de ligă fără scoruri, un record comun al clubului. Cu orice speranță slabă de a câștiga titlul Bundesliga rămase în noroi după o serie de trei meciuri fără victorii în Bundesliga, încheierea acestei runde aici ar putea fi dificilă.

Iron Ones ar putea avea un pic de picioare și după remiza lor 3-3 cu Royale Union joi seară, nu este o pregătire deosebit de ideală înainte de o călătorie pe un teren la care încă nu au marcat un gol în Bundesliga (L3).

Rămâi cu gazdele

Deși Wolfsburg se află cu mult în urma vizitatorilor lor în tabelă, recordul lor perfect acasă, pregătirea mai completă pentru această ciocnire și o formă de punctaj care a renaștet recent ar putea fi amestecul perfect pentru o victorie la un preț tentant.

Rămânem cu Wolfsburg pentru victorie ca selecție principală, deși Union îi va face să lucreze pentru asta și ar putea fi un scor îngust de 2-1, pe care îl acoperim pentru mize mai mici pentru a ne completa alegerile pentru acest joc.