Pronostic AC Milan vs Cremonese 03 Mai 2023

Pronostic AC Milan vs Cremonese pentru întâlnirea lor de Serie A de miercuri. Rossonerii urmăresc să-și reia urmărirea în top-patru împotriva Cremonese, amenințată de retrogradare. Citiți mai departe pentru previzualizarea gratuită a meciului și sfaturi pentru pariuri

22:00 Stadionul San Siro
Predicție
AC Milan va câștiga la zero
Incredere
AC Milan 2-0
Incredere
Raționament
  • Cremonese a pierdut 18 meciuri în Serie A în acest sezon
  • Milan este neînvins în ultimele șapte meciuri din toate competițiile
  • Milan a acumulat zece foaia goală în Serie A în această campanie

Milan ar trebui să treacă peste Cremonese care se luptă

Milan îi va înfrunta în curând pe rivalii Inter în semifinalele Ligii Campionilor din acest sezon, dar există șansa ca nici măcar să nu se califice în competiția în mandatul următor decât dacă forma lor în Serie A se îmbunătățește.

Remizile l-au reținut pe Milan în ultimul timp, aprilie având în vedere impasuri cu Empoli, Bologna și Roma, dar meciul de acasă de săptămâna aceasta cu Cremonese ar trebui să le ofere o mare oportunitate de a lua trei puncte.

Deși nu este încă confirmat din punct de vedere matematic, Cremonese este pe cale de retrogradare din Serie A în acest sezon, după ce au câștigat trei din cele 32 de meciuri de ligă din acest sezon.

Cel mai recent meci al lor a fost deosebit de dezamăgitor, deoarece nu au reușit să profite la maximum de avantajul de pe teren propriu împotriva unei alte echipamente amenințate cu retrogradarea de la Verona, după ce au remizat 1-1.

Golurile au reprezentat o problemă deosebită pentru Cremonese, care a marcat doar de două ori în ultimele patru meciuri, scoțând gol împotriva lui Udinese și Fiorentina, iar o victorie la zero pentru Milan ar putea fi pe cartonașe.

Milan a păstrat zece foaia goală în campionat în acest sezon, inclusiv în meciul invers cu Cremonese, care a terminat cu 0-0, iar o victorie pentru Milan cu 2-0 ar putea fi un pariu înțelept.