Pronostic AC Milan vs Juventus 08 Octombrie 2022

Pronosticurile AC Milan vs Juventus înaintea uriașei lor întâlniri din Serie A de sâmbătă. Pot deținătorii Scudetto-ului să-și pună un marcaj al acreditărilor sau bianconerii vor câștiga prima victorie în deplasare a sezonului? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

19:00 Stadionul San Siro
Predicție
AC Milan va câștiga
Incredere
AC Milan 2-0
Incredere
Raționament
  • AC Milan a pierdut doar un meci din Serie A în acest sezon și a câștigat trei din ultimele patru meciuri din campionat.
  • Rossonerii au câștigat patru din cinci meciuri de la San Siro în această campanie, pierzând doar cu Napoli pe teren propriu.
  • Juventus nu a câștigat încă pe drum în acest mandat și a pierdut meciuri consecutive în deplasare.
  • Bianconerii nu au reușit să învingă niciunul dintre colegii lor clasați în top-patru în șase întâlniri din Serie A sezonul trecut.

Bianconeri face acid test

Juventus a ușurat presiunea asupra lui Massimiliano Allegri cu o victorie vitală în Liga Campionilor în fața lui Maccabi Haifa miercuri, menținându-se în competiție pentru a trece din Grupa H. Deplasarea de sâmbătă la San Siro va reprezenta însă un test sever pentru o echipă cu doar trei victorii în Cele opt meciuri de ligă din acest sezon și palmaresul lor slab împotriva celorlalte lumini din Serie A fac ca AC Milan să fie favoriți.

Juventus a câștigat doar două din ultimele șapte meciuri în toate competițiile, iar recordul lor îngrozitor în deplasare îl va preocupa pe Allegri înaintea acestui concurs. Într-adevăr, bianconerii nu au câștigat încă pe drum în acest sezon, pierzând în deplasare consecutive la Paris Saint-Germain și Monza și s-au luptat să-și învingă rivalii naționali în campania trecută. Într-adevăr, Juventus a remizat patru și a pierdut două dintre cele șase meciuri din ligă împotriva altor patru echipe din Serie A sezonul trecut și a câștigat doar una dintre ultimele șapte întâlniri cu Milan.

Milan a suferit o înfrângere demoralizatoare la Chelsea în Liga Campionilor miercuri, dar a fost într-o formă puternică pe frontul intern, pierzând doar în fața primilor lideri Napoli în Serie A. Rossonerii au câștigat trei din ultimele patru meciuri de ligă, precum și patru dintre cele cinci meciuri de la San Siro în acest sezon și au suferit doar o înfrângere în fața celor mai bune patru echipe din Serie A în ultimul sezon.

Rossonerii pot adânci necazurile Juve

Având în vedere forma slabă în deplasare a lui Juventus și recordul decent al Milanului în meciurile mari din ultimul timp – ca să nu mai vorbim de importanța călătoriei oaspeților în Liga Campionilor la Maccabi săptămâna viitoare, susținerea rossonerilor pentru victorie pare cea mai prudentă joc.

Între timp, Milan a marcat 11 goluri în cele cinci meciuri pe teren propriu din acest sezon, iar o victorie cu Rossoneri cu 2-0 s-ar putea dovedi a fi o predicție corectă de scor.