Pronostic Albania vs Israel 10 Iunie 2022

Pronosticurile Albania vs Israel înaintea acestei întâlniri din UEFA Nations League de vineri. Ambele echipe sunt relativ proaspete și ar trebui să fie împărtășite câteva goluri atunci când se întâlnesc, dar care parte poate fi de încredere pentru a ieși în frunte? Citiți mai departe pentru previzualizarea meciului și sfaturi gratuite pentru pariuri.  

21:45 Stadionul Air Albania
Predicție
Peste 2,5 goluri de meci
Incredere
Albania 2-1
Incredere
Raționament
  • Cel puțin trei goluri au fost marcate în trei dintre ultimele patru meciuri de acasă ale Albaniei în Liga Națiunilor.
  • Cel puțin trei goluri au fost marcate în 12 dintre ultimele 13 internaționale ale Israelului.
  • Israelul a primit cel puțin două goluri în cinci din ultimele șase meciuri în deplasare.

Israelul nu a rezolvat încă dezechilibrul defensiv 

Apărarea Israelului este darul care continuă să-l ofere și ar trebui să-i încurajeze pe atacanții Albaniei să-și pună șuturile când cele două echipe se întâlnesc vineri într-un meci din Grupa 2 din Liga Națiunilor. Echipa aleasă a trimis 23 de goluri remarcabile în ultimele nouă jocuri și nici măcar o schimbare de antrenor nu a adus încă o diferență vizibilă.

Israelul a preluat conducerea devreme, a renunțat la ambele părți de la pauză și apoi a luat o egalitate târzie pentru a smulge un punct în deschiderea plină de evenimente din Liga Națiunilor pe teren propriu cu Islanda. Echipa lui Alon Hazan a păstrat doar o foaie neîntreruptă de la începutul anului 2021, care a venit în Insulele Feroe, și nu anticipăm că vor primi una la Tirana.

Dar, chiar și fără marcatorul veșnic verde Eran Zahavi în rândurile lor, ei sunt în mod clar capabili să găsească fundalul plasei, cu Shonn Weismann și Munus Dabbur oferind mereu un fel de amenințare. Liel Abada a marcat la primul său start pentru țara sa săptămâna trecută și ar trebui să-și păstreze locul pentru acest joc, în timp ce Manor Solomon este suficient de viclean pentru a crea pentru cei mai înainte.

Echipa lui Reja este o forță acasă

Albania, care a câștigat șase din ultimele nouă pe teren propriu, nu va fi nicio bătaie de cap aici și își merită eticheta ca favorită înainte de meci la aproximativ 6/4. Oamenii lui Edoardo Reja au înfruntat acasă oameni precum Ungaria și Kosovo în ultimii doi ani și ar putea fi suficient de solidi pentru a obține un alt rezultat aici.

Natura inconsecventă a Israelului face ca aceasta să fie dificilă pe piața pariurilor pe meciuri, dar golurile par garantate și credem că statisticile vizitatorilor în special indică existența unei valori în prețul de peste 2,5 goluri de 6/5. Cel puțin trei goluri au fost marcate în 12 dintre ultimele 13 internaționale ale Israelului, în timp ce același lucru se poate spune și pentru trei dintre ultimele patru meciuri de acasă ale Albaniei în Liga Națiunilor.

Vom lua o victorie acasă cu 2-1 aici, ca scor corect prognozat, deoarece Israelul a primit cel puțin două goluri în cinci din ultimele șase meciuri în deplasare, dar nu a eșuat să înscrie în niciuna dintre ultimele cinci deplasări pentru a înfrunta Europa de nivel al doilea. opoziţie.