Pronostic Barcelona vs Osasuna 02 Mai 2023

Pronostic Barcelona vs Osasuna pentru întâlnirea din La Liga de marți. Vor mai face gazdele un pas uriaș spre titlu? Citiți mai departe pentru previzualizarea gratuită a meciului și sfaturi pentru pariuri

20:30 Câmp nou
Predicție
Barcelona și ambele echipe vor marca - nr
Incredere
Barcelona 2-0
Incredere
Raționament
  • Barcelona a câștigat 13 dintre cele 16 meciuri de pe teren propriu
  • Osasuna are doar trei victorii în zece ieșiri
  • Barca a primit doar două goluri acasă în tot sezonul

Barca a revenit la ce e mai bun?

Barcelona a trecut printr-o mică perioadă de criză până sâmbătă l-a lovit cu ciocan pe Real Betis, înregistrând o victorie cu 4-0 și dând un debut lui Lamine Yamal, în vârstă de 15 ani, în acest proces.

Acest rezultat înseamnă că echipa lui Xavi a câștigat acum 13 dintre cele 16 meciuri din campionatul lor de acasă în acest sezon, păstrând foaia goală în toate cu unul dintre aceste succese.

Într-adevăr, echipa catalană are în mod confortabil cea mai bună apărare din La Liga, încasând doar două goluri pe Camp Nou și 11 în total, în timp ce a primit doar o singură dată în ultimele șase ieșiri de ligă la toate locurile.

Poate Osasuna să facă o supărare?

Osasuna, pe de altă parte, nu a reușit să înscrie în ultimul meci, o înfrângere cu 2-0 pe teren propriu cu Real Sociedad, ceea ce înseamnă că a câștigat doar trei din ultimele zece ieșiri.

În mod îngrijorător, echipa lui Jagoba Arrasate a făcut gol în patru dintre aceste meciuri, inclusiv în deplasare la Valencia și Mallorca.

Într-adevăr, ultimele lor zece meciuri în deplasare în ligă au dat două victorii zgâriete, oponenții păstrând foaia liberă în cinci dintre aceste confruntări.

Prevăd că Barcelona va câștiga la zero, cu pronosticul meu corect de scor 2-0.