Pronostic Birmingham vs Bristol City 08 Octombrie 2022

Pronostic Birmingham vs Bristol City pentru meciul de sâmbătă de la St. Andrews. Poate Bristol City să revină la căile câștigătoare la St. Andrews? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

Predicție
Peste 2,5 goluri de meci
Incredere
Bristol City 2-1
Incredere
Raționament
  • Opt din ultimele unsprezece întâlniri dintre aceste două echipe au trecut peste 2,5 goluri de meci
  • Ambele echipe au marcat în fiecare dintre ultimele opt meciuri în deplasare ale Bristol City
  • Birmingham a câștigat unul dintre ultimele opt meciuri de pe teren propriu

Așteaptă-te la goluri la St. Andrews 

Meciurile din deplasare ale Bristol City din acest sezon nu au lipsit de goluri și se așteaptă mai multe la fel la St. Andrews sâmbătă. Ambele echipe au marcat în fiecare dintre ultimele opt meciuri în deplasare ale Bristol City – șase meciuri în deplasare ale lui Robins din campionat în acest sezon au marcat în medie patru goluri pe meci.

Acest meci a fost fructuos pentru mulți susținători în ultimele sezoane. Peste 2,5 goluri a fost o selecție câștigătoare în opt din ultimele unsprezece întâlniri dintre Birmingham și Bristol City.

Robinii pot reveni la moduri câștigătoare în ape mult mai calme

Bristol City a făcut un început bun de sezon, dar s-a bucurat de puține succese în ultima lună și de atunci a scăpat din play-off. Robins au pierdut trei din ultimele patru meciuri, acele trei înfrângeri au venit împotriva unor echipe care în prezent ocupă locuri în primele cinci ale campionatului.

Bristol City s-a bucurat de un oarecare succes pe acest teren în ultimele sezoane, doar una dintre ultimele lor patru călătorii la St. Andrews s-a încheiat cu înfrângere, iar Robins se gândește să se întoarcă la drumul câștigător împotriva Birmingham, locul 19, care a câștigat unul dintre ultimele opt meciuri de pe teren propriu.

Peste 2,5 goluri de meci va fi selecția principală pentru meciul de sâmbătă, cu o victorie în deplasare cu 2-1 formând predicția scor corect.