Pronostic Birmingham vs Rotherham 11 Martie 2023

Pronosticuri Birmingham vs Rotherham și sfaturi de pariuri pentru confruntarea campionatului de sâmbătă după-amiază. Cine va avea avantaj în această bătălie dintre doi luptători din jumătatea inferioară? Citiți mai departe pentru sfaturi și pronosticuri gratuite pentru pariuri în campionat.

17:00 St Andrews
Predicție
A desena
Incredere
Remiză 1-1
Incredere
Raționament
  • Aceste echipe au remizat 22 de meciuri de campionat între ele în acest sezon
  • Cel mai recent meci din ligă din Birmingham s-a încheiat cu 1-1 cu Wigan
  • Rotherham a pierdut doar două din ultimele opt misiuni

Sfântul Andrei este în impas

Există un singur punct între Birmingham și Rotherham în clasamentul campionatului din acest sezon și tragerea la egalitate pare cel mai bun pariu atunci când aceștia claxonează la St Andrew's.

Între locurile 21 și 22 în clasamentul campionatului s-a dezvoltat un pic de tampon, dar perechea din jumătatea inferioară Birmingham și Rotherham nu își pot permite să se odihnească pe lauri și ar putea fi încă târâți într-o luptă pentru retrogradare.

Evitarea înfrângerii este, fără îndoială, mai importantă decât câștigarea într-un astfel de meci și, în timp ce Birmingham a împărțit prada de nouă ori în campionat în acest mandat, Rotherham a înregistrat 13 egaluri.

Rotherham a remizat patru meciuri de la începutul anului 2023 așa cum este și asta sugerează că sprijinirea impasului ar putea fi calea de urmat în acest meci din Midlands, care este puțin probabil să fie un clasic.