Pronostic Birmingham vs Sheffield United 08 Mai 2023

Pronosticurile Birmingham vs Sheffield United înaintea acestui meci de luni. The Blades caută să se îndrepte spre Premier League cu o victorie la St Andrew's. Citiți mai departe pentru previzualizarea meciului și sfaturi gratuite pentru pariuri.

17:00 Sfântul Andrei
Predicție
Sub 2,5 goluri de meci
Incredere
Sheffield United 1-0
Incredere
Raționament
  • Ultimele șapte meciuri de acasă ale Birminghamului au prezentat mai puțin de trei goluri .
  • Sheffield United a pierdut ultimele două meciuri în deplasare .
  • Doar unul dintre ultimele 15 meciuri în deplasare ale celor de la Blades a avut peste 3,5 goluri .

Lamele își fac drumul până la sfârșitul campaniei

Munca grea a fost depusă pentru Sheffield United, deoarece se vor întoarce în Premier League sezonul viitor, dar au existat puține dovezi în înfrângerea lor cu Huddersfield de joi că intenționează să iasă cu brio.

Gândurile se vor îndrepta inevitabil către revenirea printre băieții mari, dar aceștia nu au reușit să găsească plasa în ultimele două meciuri în deplasare din etapa a doua, așa că nu va fi o surpriză dacă managerul Paul Heckingbottom a cerut mai mult la St Andrew's.

S-ar putea să nu aibă nevoie de prea multe pentru a realiza acest lucru, iar faptul că nu a existat un meci acasă la Birmingham cu mai mult de două goluri în ultimele șapte ieșiri ale Blues sugerează că nu suntem pregătiți pentru un thriller din ultima zi, așa că sub 2,5 goluri pare un lucru. pariu sensibil.

Golurile au fost o problemă pentru Blues

Cu siguranța asigurată cu puțin timp în urmă și fără pericolul ca Blues să intre în imaginea playoff-ului, se pare că Birmingham a trecut puțin prin mișcări în ultimele săptămâni.

Fanii gazdelor nu au avut nimic de sărbători recent – ​​au pierdut în ultimul lor meci în fața unei echipe care a retrogradat ulterior, Blackpool, și nu au reușit să găsească plasa în patru din ultimele șase meciuri din St Andrew.

United este în mod clar o echipă superioară și poate fi nevoie doar de o singură lovitură pentru a duce treaba la bun sfârșit, așa că o victorie cu 1-0 în deplasare pare o predicție sensibilă de scor corect.