Pronostic Bologna vs Juventus 30 Aprilie 2023

Pronosticurile Bologna vs Juventus înaintea meciului de duminică din Serie A italiană. Juventus se clătina în prezent, dar eliminarea deducerii de 15 puncte îi aduce înapoi în primele patru. Poate Bologna să-și strice oferta pentru calificarea în Liga Campionilor? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

21:45 Stadionul Renato DallAra
Predicție
Sub 2,5 goluri de meci
Incredere
Remiză 1-1
Incredere
Raționament
  • Nouă dintre ultimele 10 meciuri ale lui Juventus – inclusiv fiecare dintre ultimele cinci – au inclus sub 2,5 goluri.
  • După o serie de patru meciuri fără victorie în toate competițiile, bianconerii inconsecvenți nu par să merite sprijiniți pe piețele de rezultate.
  • Cinci dintre ultimele opt meciuri cu Bologna au inclus sub 2,5 goluri.

Allegri îl pierde pe măsură ce declinul Juve continuă

Un Massimiliano Allegri, furios, a zburat într-o dezordine uimitoare după ce oferta lui Juventus de a ajunge în finala Coppa Italia a căzut la mijlocul săptămânii, cu triumful total de 2-1 al Inter Milano în semifinale asupra rivalilor lor din Derby d'Italia oprind o potențială cale către argint. Allegri trebuie să-și redescopere calmul – și rapid. Juventus a parcurs patru meciuri fără a câștiga în toate competițiile și, în ciuda faptului că deducerea lor de 15 puncte a fost eliminată temporar, se confruntă cu o luptă acerbă pentru a termina în primele patru din Serie A. Urmează o călătorie la Bologna în formă.

Singurul lucru care a rămas constant în Torino în acest termen este lipsa de divertisment. Nouă dintre ultimele 10 meciuri cu Juventus au inclus maximum două goluri, Allegri aparent incapabil să obțină tot ce este mai bun dintr-o linie de front talentată a bianconerilor. Atacantul Dusan Vlahovic nu a reușit acum să înscrie în ultimele opt apariții la club, Juve nereușind să înscrie mai multe goluri în niciunul dintre ultimele nouă meciuri. Recordul Juve de doar 26 de goluri primite în Serie A în acest mandat este îmbunătățit doar de Napoli și Lazio (ambele 21), dar cu doar un avans de trei puncte față de cei din afara primelor patru, ar putea fi nevoie de mai multă vervă de atac.

Juventus a lovit Bologna cu 3-0 când i-a întâlnit ultima dată pe Rossoblu în octombrie, dar multe s-au schimbat pentru oamenii lui Thiago Motta de atunci. Bologna a pierdut doar două din ultimele nouă meciuri (W4 D3), obținând rezultate împotriva ambelor cluburi Milan și Lazio în timpul acelei runde. Cinci dintre ultimele opt meciuri jucate de bărbații lui Motta au conținut sub 2,5 goluri și au înregistrat trei foaia goală în ultimele patru meciuri pe teren propriu – așa că Juve ar trebui să facă față unui adevărat test duminică.

Sub 2,5 goluri cel mai sigur joc

Este greu de știut ce iterație a lui Juventus va apărea în fiecare săptămână, dar în prezent, singura certitudine este că nu vor fi libere în atac. Bologna a primit doar o singură dată în ultimele patru meciuri pe teren propriu – o uimire a lui Tommaso Pobega de la AC Milan – și ar putea să-i frustreze pe oaspeți aici.

În timp ce selecția noastră principală este sub 2,5 goluri de meci, o remiză 1-1 ar putea reprezenta o predicție solidă de scor corect, zdrobind speranțele Juve de calificare în Liga Campionilor.