Pronostic Bologna vs Lazio 11 Martie 2023

Pronosticurile Bologna vs Lazio înaintea acestui meci din Serie A de sâmbătă. Pot bărbații lui Maurizio Sarri să urmărească victoria de săptămâna trecută la Napoli, învingându-i pe gazdele în formă a lui Thiago Motta? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

21:45 Stadionul Renato DallAra
Predicție
Lazio va câștiga
Incredere
Lazio 1-0
Incredere
Raționament
  • Lazio a învins deja Bologna de două ori în acest sezon – ultima dată în Coppa Italia în ianuarie.
  • Biancoceleștii au câștigat patru din ultimele șase meciuri, păstrând cinci foaia goală în timpul acelei runde.
  • Bologna a fost învinsă cu 1-0 de Torino ultima dată.

Poate Lazio să treacă testul dur Rossoblu?

Lazio a înregistrat unul dintre cele mai bune rezultate ale sezonului din Serie A săptămâna trecută, deoarece lovitura răgușită de la distanță lungă a lui Matias Vecino le-a oferit o victorie cu 1-0 în fața liderilor Napoli, ridicându-i pe locul trei în tabel. Data viitoare, ei merg la o echipă de la Bologna care l-a văzut pe antrenorul lor Thiago Motta numit Managerul lunii pentru februarie, deși au fost readus pe pământ de o înfrângere la Torino ultima dată. Deși Lazio vor fi cu siguranță testați, ei sunt favorizați să-și consolideze oferta de primii patru.

Lazio a suferit joi o înfrângere dezamăgitoare cu 2-1 în fața AZ Alkmaar în prima manșă a optimilor de finală din Europa Conference League, deși au fost probabil nefericiți și Maurizio Sarri a făcut câteva schimbări. Biancoceleștii au câștigat acum patru din ultimele șase meciuri în toate competițiile, păstrând cinci foaia liberă în timpul acelei runde. Doar Napoli (16) a primit acum mai puține decât cele 19 goluri înscrise în Serie A în acest sezon – acest record va fi vital pentru speranțele lor de calificare în Liga Campionilor.

Bologna a câștigat, de asemenea, patru din ultimele șase meciuri, deși cele două înfrângeri din acea serie – la Torino săptămâna trecută și în deplasare la Monza la începutul lunii februarie – au arătat probabil limitările lor. Acasă, oamenii lui Motta au fost inconsecvenți, câștigând două din ultimele cinci, iar Lazio au învins-o deja de două ori pe Bologna în acest mandat. După ce i-au doborât cu 2-1 în prima zi a Seriei A de la Roma, oamenii lui Sarri i-au eliminat pe Rossoblu din Coppa Italia în ianuarie.

Biancocelesti solidi care merita sustinuti

Cu Lazio deținând un record defensiv bun și excluzând campionii aleși pe teren propriu în ultimul lor meci din Serie A, susținerea lor pentru victorie la un preț foarte generos pare atrăgătoare, deși Bologna este probabil să țină lucrurile aproape.

Lazio a câștigat șapte dintre cele 12 meciuri în deplasare în acest sezon, cu o medie de 0,58 goluri pe meci pe deplasare. Având în vedere asta, o victorie cu 1-0 în deplasare ar putea oferi o valoare corectă a scorului.