Pronostic Brest vs PSG 11 Martie 2023

Pronostic Brest vs PSG pentru meciul de sâmbătă din Ligue 1 pe Stade Francis-Le Ble. Les Parisiens sunt favoriți pentru a câștiga aici. Pot evita o înfrângere șoc? Citiți mai departe pentru pronosticuri gratuite și sfaturi de pariuri pentru Ligue 1.

22:00 Stadionul Francis-Le Blé
Predicție
PSG va câștiga și peste 2,5 goluri de meci
Incredere
PSG 3-1
Incredere
Raționament
  • Șapte dintre ultimele nouă meciuri ale oaspeților au produs cel puțin trei goluri.
  • Brest nu a păstrat foaia goală în niciuna dintre ultimele lor 14 întâlniri cu parizienii.
  • PSG a marcat de două sau mai multe ori în opt din cele 13 ieșiri în deplasare în campionat.

Gazdele se uită peste umeri

Brest zboară cu pericol în timp ce plutește deasupra retrogradării și sunt depășiți doar cu un singur punct. Ei și-au asigurat o victorie cu 1-0 a Strasbourg-ului ultima dată, care a încheiat o serie de trei înfrângeri consecutive, dar nu au reușit să înscrie de mai multe ori în toate ultimele șase ieșiri. Șansele de a marca vor fi probabil puține, dar vor spera că vor putea lua unul dintre puținele pe care probabil le vor crea.

PSG nu va deranja asta și, având în vedere că au marcat de două sau mai multe ori în majoritatea ieșirilor în deplasare în campionat în acest sezon, a face acest lucru încă o dată aici ar putea fi suficient pentru a câștiga toate cele trei puncte. Forma lor recentă i-a văzut cu un avans de opt puncte în fruntea clasamentului francez și, după ce au fost excluși din Liga Campionilor de Bayern Munchen în cursul săptămânii, vor dori să revină la căi de câștig din prima dată. de a întreba.

Vizitatorii să măture Brest deoparte

Este greu să vezi altceva decât o victorie directă pentru oaspeți. Cu toate acestea, ar trebui să poată crea suficiente șanse și ar putea acoperi trei sau mai multe goluri singure. Având în vedere asta, vom fi de partea cu o victorie a PSG și peste 2,5 goluri.