Pronostic Brighton vs Everton 08 Mai 2023

Pronostic Brighton vs Everton pentru meciul de luni din Premier League pe stadionul Amex. Everton are nevoie disperată de o victorie în timp ce luptă pentru supraviețuire, dar se confruntă cu o echipă din Brighton cu speranțe în Liga Campionilor. Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

19:30 Stadionul Amex
Predicție
Brighton va câștiga la zero
Incredere
Brighton 2-0
Incredere
Alexis Mac Allister va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Brighton are cinci foarfece goale în ultimele șase acasă (V5, D1).
  • Everton nu a reușit să înscrie în două din ultimele trei excursii.
  • Clubul Goodison a făcut goluri în fiecare dintre ultimele patru înfrângeri în deplasare.
  • Alexis Mac Allister a marcat câștigătorul împotriva lui Manchester United și ar putea fi din nou la penalty.

Primii patru aspiranți se confruntă cu concurenți la retrogradare

Brighton a învins-o pe Manchester United cu 1-0 la mijlocul săptămânii și își pot menține în viață oferta pentru un clasat de top patru, învingându-le luni pe Everton.

Albion se află pe locul patru la opt puncte de United, dar are un joc în mână și probabil că trebuie să câștige toate meciurile rămase dacă doresc să-și asigure un loc în competiția de top din Europa.

Everton se află pe locul 19 și se află la un punct mai departe de siguranță, clubul din Goodison Park fără victorii în șapte înaintea meciului de luni.

Pescărușii pot ține Evertonul liniștit

Brighton este favoriții mari la câștig, așa că pentru un pic mai mult valoare o victorie acasă la zero pare o opțiune bună pentru pariul principal.

Pescărușii s-au luptat inițial să obțină foaia goală sub Roberto De Zerbi, dar și-au câștigat ultimele două fără să cedeze, învingându-l pe Wolves cu 6-0 înainte de victoria cu 1-0 asupra lui United și au cinci porții goale în ultimele șase pe Amex Stadium.

Everton, care nu a câștigat în călătoriile din octombrie, a făcut un gol în două din ultimele trei meciuri în deplasare și nu a reușit să înscrie în fiecare dintre ultimele șapte înfrângeri în deplasare.

Mac Allister o amenințare cheie

O victorie cu 2-0 pentru Brighton este predicția corectă a scorului, deoarece Everton a primit doar mai mult de două ori în două din ultimele nouă jocuri în total și a primit exact de două ori în șase din ultimele opt în deplasare, în timp ce Brighton a marcat în medie 1,9 goluri. -pe-joc.

Alexis Mac Allister a fost eroul împotriva lui United cu un penalty cu întârziere și probabil că va fi din nou la lovituri la fața locului. Mijlocașul argentinian are nouă goluri în 29 de meciuri de ligă în acest sezon și arată un bun candidat pentru un gol luni.