Pronostic Brighton vs Tottenham Hotspur 08 Octombrie 2022

Pronostic Brighton vs Tottenham Hotspur pentru competiția de sâmbătă din Premier League de pe stadionul AMEX. După o remiză palpitantă împotriva lui Liverpool, noua eră a lui Brighton este pregătită pentru un alt meci cu scoruri mari în acest weekend. Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

19:30 Stadionul Amex
Predicție
Ambele echipe să înscrie
Incredere
Remiză 2-2
Incredere
Harry Kane va înscrie oricând
Incredere
Raționament

 

Tottenham s-a confruntat cu 127 de lovituri în cele opt meciuri din Premier League până acum în acest sezon – media lor de 15,9 lovituri înfruntate pe meci este cea mai mare înregistrată într-o singură campanie.

Harry Kane de la Tottenham a devenit primul jucător care a marcat 100 de goluri în deplasare în Premier League în înfrângerea împotriva lui Arsenal ultima dată. Kane a marcat cinci goluri în ultimele șapte meciuri în Premier League împotriva lui Brighton, inclusiv trei din patru pe stadionul Amex.

 

 

Spurs nu a pierdut meciuri consecutive din ligă din septembrie 2021, în timp ce De Zerbi nu a reușit să câștige cele patru confruntări anterioare cu Conte. Având în vedere acest record, merg la egalitate 2-2 ca predicție corectă de scor.