Pronostic Charlotte FC vs Atlanta United 11 Martie 2023

Pronosticurile Charlotte vs Atlanta United înaintea acestui meci MLS de sâmbătă. Poate Charlotte să își pună în funcțiune sezonul după ce a deschis campania cu două înfrângeri? Citiți mai departe pentru previzualizarea meciului și sfaturi gratuite pentru pariuri.

19:00 Stadionul Bank of America
Predicție
Ambele echipe să înscrie
Incredere
Remiză 1-1
Incredere
Raționament
  • Ambele echipe au marcat în cinci dintre ultimele șase meciuri în deplasare ale Atlanta MLS.
  • Cinci dintre ultimele șase meciuri ale lui Atlanta în deplasare au prezentat cel puțin trei goluri.
  • Charlotte a pierdut ultimele trei meciuri din MLS.

Charlotte caută să-și revină de la un început neplăcut

Noul sezon MLS are doar două jocuri vechi, dar Charlotte are deja de lucru după câteva înfrângeri de deschidere cu New England și St Louis.

Ei distrează Atlanta căutând să încheie o serie de trei înfrângeri consecutive în ligă, dar ar putea lua ceva din faptul că înfrângerea lor cu 3-1 cu St Louis a inclus un autogol și un penalty, în timp ce au fost anulate de un câștigător din ultimul minut în timpul lor. Înfrângere cu 1-0 în fața Revoluției.

Așa că lucrurile nu au mers foarte rău și vor avea speranța într-o repetare a victoriei cu 1-0 pe care au obținut-o în aprilie asupra oaspeților din Georgia.

Atlanta au fost călători săraci

Atlanta se va mulțumi să obțină patru puncte din primele două jocuri, dar ambele rezultate au venit pe cont propriu și este nevoie de un cuvânt de avertizare pentru pariorii care se gândesc să-i sprijine pe drum.

United a câștigat doar unul dintre ultimele 15 meciuri în deplasare din MLS, așa că precauția poate fi cea mai bună politică, dar a marcat în 12 dintre aceste ieșiri, astfel încât să o amenințe pe Charlotte, care ar putea fi nervoasă pentru că nu a reușit să ia un punct de la schimburile lor de deschidere.