Pronostic Empoli vs Udinese 11 Martie 2023

Pronostic Empoli vs Udinese înaintea meciului din Serie A italiană de sâmbătă. Poate oricare dintre părți să-și oprească cursele de șase meciuri fără victorii? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

16:00 Stadionul Carlo Castellani
Predicție
Ambele echipe să înscrie
Incredere
Remiză 1-1
Incredere
Raționament
  • Empoli a văzut ambele echipe net în patru din ultimele șase meciuri.
  • Ambele echipe au marcat și în patru din ultimele șase meciuri jucate de Udinese.
  • Udinese și Empoli au împărțit un egal 1-1 pe Dacia Arena în returul din ianuarie.

Laturile neformate se confruntă

Nici Empoli, nici Udinese nu pot pretinde că abordează meciul de la mijlocul tabelului de sâmbătă într-o formă decentă – în timp ce gazdele lui Paolo Zanetti nu au reușit să câștige în ultimele șase meciuri, Zebrette au făcut același lucru, câștigând doar unul dintre ultimele 18. s-ar putea să nu se aștepte la un acord de calitate atunci când se înfruntă, două recorduri defensive slabe sugerează că golurile ar putea fi.

Înfrângerea cu 2-1 a lui Empoli la Monza a făcut trei înfrângeri și trei egaluri din ultimele șase meciuri – o serie care urmează după o perioadă impresionantă în jurul reluării Seriei A din ianuarie, în care au învins Inter Milano. Echipa lui Zanetti nu a păstrat foaia curată de la acea victorie, însă, trimițând mai multe goluri în cinci din ultimele șase. Doar un record acceptabil de atac i-a ajutat să acumuleze puncte în acel timp – patru din ultimele lor șase concursuri au conținut goluri la ambele capete.

Udinese a văzut, de asemenea, ambele echipe înscriind în patru din ultimele șase, bărbații lui Andrea Sottil dând puține semne de întoarcere în jurul lor îngrozitor. Zebrette au câștigat doar o singură dată de când au învins Verona pe 3 octombrie – o perioadă care include o remiză 1-1 acasă cu Empoli – și au reușit doar trei porți goale în ultimele 17. Pe lângă impasul ușor norocos de săptămâna trecută cu Atalanta, doar Sampdoria și Cremonese – cele două cele mai proaste ținute de atac din Serie A – nu au reușit să reușească împotriva lor.

Ambele echipe au plasat în Toscana

Nefiind atrăgătoare niciuna dintre echipe pentru pariori care urmează cursele lor sumbre de formă, sprijinirea ambelor echipe în plasă – sau poate mai exact, două apărări slabe de cedat – este sfatul nostru principal.

Între timp, o repetare a egalizării 1-1 dintre echipe din ianuarie reprezintă o predicție solidă de scor corect – Empoli (10) și Udinese (11) sunt singurele echipe cu cifre duble pentru egalele din Serie A din acest trimestru.