Pronostic Flamengo vs Cuiaba 16 Iunie 2022

Pronosticuri Flamengo vs Cuiaba și sfaturi de pariuri înaintea concursului din Serie A braziliană de miercuri. În ce direcție va merge această ciocnire, când ambele echipe caută să-și găsească picioarele sub noii antrenori principali? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

02:30 Stadionul Maracanã
Predicție
Ambele echipe să înscrie
Incredere
Flamengo 2-1
Incredere
Raționament
  • Ambele echipe au marcat în patru din ultimele cinci meciuri ale Flamengo, inclusiv înfrângeri cu Internacional și cu clubul de jos, Fortazela.
  • S-ar putea ca gazdele să nu merite susținute pentru victorie la un preț foarte scurt după ce au pierdut trei meciuri consecutive.
  • Cuiaba a văzut goluri la ambele capete în 10 din ultimele 12 meciuri.

Giganții de la Rio în formă îngrozitoare

O serie de trei înfrângeri consecutive a împiedicat pozitivitatea care a cuprins Flamengo când au trecut cinci meciuri învinși în mai, noul șef Dorival Junior neputând să-și oprească alunecarea în primul său joc la conducere, după ce Paulo Sousa a fost demis la începutul acestei luni. Acea înfrângere cu Internacional cu 3-1 a urmat înfrângerilor slabe cu Fortaleza și Bragantino și înseamnă că gazdele ar putea să nu merite susținute atunci când îl găzduiesc pe Cuiaba.

Flamengo a văzut ambele echipe înscriind în patru din ultimele cinci meciuri, recordul lor de 13 goluri primite în 11 meciuri din ligă în acest an egalându-se de fapt cu cel al adversarilor de pe locul 17 și al Fortalezei. Dorival nu ar trebui să aibă prea multe probleme pe front; Flamengo a marcat mai multe goluri în nouă ocazii în acest mandat, după ce a condus clasamentele de goluri ale Seriei A cu 69 în 2021, dar apărarea lor nesigură a fost o preocupare pe parcursul unui început de sezon dezastruos.

Cuiaba, între timp, este în afara primelor trei după ce a remizat 1-1 împotriva lui Bragantino în primul joc al lui Antonio Oliveira în pirogă, după ce a învins-o pe Corinthians cu noul șef în tribune în ieșirea anterioară. Cuiaba s-a luptat, de asemenea, din punct de vedere defensiv, văzând ambele echipe marcând în 10 din ultimele 12 ieșiri, inclusiv întreceri împotriva Internațional, Sao Paulo, Santos și giganții argentinieni Racing, așa că ar trebui să fie cel puțin încrezător în competiție.

Obiective probabile atunci când ținutele neformate se întâlnesc

Deși ar trebui să fie doar o chestiune de timp până când forma lui Flamengo se îmbunătățește, o serie de trei înfrângeri la rând nu inspiră încredere, în timp ce oaspeții au câștigat doar două din ultimele 12 jocuri.

În acest context, susținerea ambelor echipe pentru a înscrie pare un joc puternic, în timp ce o victorie nervoasă cu 2-1 pentru gazde, care sunt neînvinse în singurele două întâlniri anterioare dintre echipe (ambele în 2021), pare o predicție decentă a scorului corect.