Pronostic Juventus vs Lecce 03 Mai 2023

Predicțiile Juventus vs Lecce înaintea acestei confruntări din Serie A de miercuri. Juve s-a reîntors în primele patru, dar a lovit o perioadă grea înaintea vizitei lui Lecce. Citiți mai departe pentru pronosticurile noastre gratuite din Serie A și sfaturi de pariuri.

19:00 Stadionul Juventus
Predicție
Juventus va câștiga la zero
Incredere
Juventus 1-0
Incredere
Raționament
  • Lecce a pierdut ultimii patru în deplasare fără să marcheze
  • Juventus a câștigat șapte din ultimele 10 pe teren propriu, păstrând foaia curată în șase dintre aceste victorii.

Cheia confortului acasă pentru Juventus

Juventus caută să încheie o serie de cinci meciuri fără victorii atunci când va distra miercuri cu Lecce, care se luptă, și vor fi bucuroși să joace din nou în fața propriilor fani”.

Juventus a contestat cu succes o deducere de 15 puncte și se află acum pe locurile din Liga Campionilor, dar sunt cu doar trei puncte în fața lui AC Milan, pe locul cinci. Lecce se află la doar patru puncte deasupra locurilor pentru retrogradare și a găsit rezultate greu de obținut în călătoriile lor.

Juve poate câștiga fără să cedeze

Juventus poate să nu câștige în cinci, dar luptele lor au venit în mare parte departe de casă și au reușit șapte victorii în ultimele 10 încercări pe stadionul Allianz din Torino.

Șase dintre aceste victorii au fost însoțite de foaia goală și pot învinge Lecce fără să cedeze miercuri, deoarece oaspeții au pierdut fiecare dintre ultimele patru în deplasare și nu au reușit să înscrie în toate aceste meciuri.

Golurile ar putea fi la o primă

Juve a câștigat meciul invers cu 1-0 și optez pentru un rezultat repetat ca pariu pe scorul meu corect în acesta.

Bătrâna Doamnă nu a avut o formă de marcare deosebit de bună recent și a reușit doar două goluri în ultimele cinci jocuri, lovind trei în total în ultimele patru pe teren propriu. Lecce se va pregăti să-și frustreze gazdele și tind să fie destul de puternice în spate, deoarece nu au primit mai mult de două ori în niciun meci din Serie A în acest sezon, așa că iese în evidență o victorie restrânsă cu 1-0 pentru Juve.