Pronostic Juventus vs Sampdoria 12 Martie 2023

Predicții Juventus vs Sampdoria înaintea meciului de duminică în Serie A. Se vor construi bianconerii pe victoria europeană de joi asupra Freiburgului, când găzduiesc cea mai greșită ținută a Italiei? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

21:45 Stadionul Juventus
Predicție
Juventus va câștiga la zero
Incredere
Juventus 2-0
Incredere
Raționament
  • Juventus a câștigat șapte din ultimele nouă meciuri în toate competițiile.
  • Șase dintre aceste victorii au fost însoțite de foaia goală, inclusiv succesul de joi cu 1-0 în Europa League împotriva Freiburg.
  • Sampdoria nu a câștigat în ultimele 10 meciuri, nereușind să înscrie de opt ocazii în acea serie.

Bianconerii revin în Europa

În cazul în care Juventus eșuează în apelul împotriva unei deduceri de 15 puncte în Serie A, înfrângerea cu 1-0 de săptămâna trecută la Roma probabil le-a împlinit speranțele slabe de a-și reveni pentru a termina în primii patru. Oamenii lui Massimiliano Allegri au revenit într-o altă aventură strânsă la mijlocul săptămânii, învingându-l pe Freiburg cu un singur gol în Europa League, și, în ciuda faptului că bianconerii sunt mai puțin liberi în atac, își vor plăcea șansele de a menține lucrurile strânse împotriva Sampdoriei aflate în dificultate. Duminică.

Juventus a câștigat șapte din ultimele nouă meciuri după ce Angel Di Maria le-a oferit avantajul în optimile de finală cu pachetul surpriză din Bundesliga Freiburg. Șase dintre cele șapte victorii au fost la zero, cu oameni ca Lazio și Fiorentina printre cele care vor fi excluse de oamenii lui Allegri. În timp ce totul poate să nu fie bine în Torino – cu Paul Pogba la mijlocul săptămânii scăzând din motive disciplinare cea mai recentă dramă care se va întâmpla asupra lor – vizitatorii lor îngrozitori ar trebui să fie ținuți confortabil la distanță.

Într-adevăr, Sampdoria este destinată retrogradării după ce a trecut 10 meciuri fără victorie, pierzând de șapte ori în acea serie și nereușind să lovească plasa de opt ocazii. Echipa lui Dejan Stankovic a lovit în continuare plasa de doar 11 ori în Serie A în tot sezonul, înregistrând o medie de doar trei șuturi pe poartă pe meci și subperformant cifrele de goluri așteptate (xG) cu 10 goluri uriașe. Samp a reținut Juve la o remiză fără goluri în ziua de deschidere, dar după ce a mers opt meciuri în deplasare fără foaia liberă, pare puțin probabil să o facă din nou.

Juve îl poate exclude pe toridul Samp

Cu Juventus care se mândrește cu un record defensiv excelent – ​​unul depășit doar de Napoli și Lazio în Serie A în acest sezon – susținerea acestora pentru a câștiga la zero acasă la cea mai proastă ținută de atac din primele cinci ligi ale Europei pare a fi o idee deloc.

Între timp, 2-0 la Juve ar putea reprezenta o predicție solidă de scor corect – ei au marcat 29 de goluri în 13 meciuri de acasă în acest sezon, înregistrând nouă victorii și doar o înfrângere.