Pronostic Juventus vs Sevilla 11 Mai 2023

Predicții și sfaturi Juventus vs Sevilla înaintea semifinalei Europa League de joi seară. Poate Sevilla să facă un pas mare către încă o finală în această competiție? Citiți mai departe pentru sfaturile noastre gratuite de pariuri și pronosticuri.

22:00 Stadionul Juventus
Predicție
Juventus va câștiga
Incredere
Juventus 2-0
Incredere
Raționament
  • Juventus a câștigat patru din ultimele cinci meciuri din Europa League
  • Sevilla a pierdut patru din ultimele cinci deplasări în deplasare în această competiție
  • Gazdele au câștigat ultimele două meciuri și au câștigat victorii împotriva Freiburg și Sporting acasă în Europa

Un alt triumf european pentru Sevilla?

Din moment ce Cupa UEFA a fost redenumită Europa League, nicio echipă nu poate egala realizările Sevilla în competiție. Au făcut ultimele patru de mai multe ori decât orice altă echipă în acel timp, în timp ce se pregătesc pentru a cincea semifinală în mai puțin de zece ani.

Sevilla a câștigat turneul în fiecare dintre ultimele patru ori în care a ajuns în finala patru ale acestei competiții, câștigând în 2014, 2015, 2016 și 2020. Cu toate acestea, se confruntă cu o cale grea către finală după ce s-a luptat pe drum în Europa. sezonul acesta.

Avantajul acasă decisiv pentru Juve

Juventus nu a fost niciodată învinsă acasă în Europa League de la rebranding în 2009, în timp ce a câștigat patru din ultimele cinci jocuri din această competiție. Giganții italieni au fost într-o poziție teribilă după ce au căzut din Liga Campionilor, dar s-au îmbunătățit pentru a ocupa locul al doilea în Serie A și devin amenințări serioase în cea de-a doua competiție a Europei.

Juve se îndreaptă spre această ciocnire după ce a câștigat ultimele două jocuri și după ce a învins Freiburg și Sporting în ultimele două meciuri pe teren propriu din Europa, arată bine pentru o victorie. Cu toate succesele europene ale Sevilei, ei nu au reușit să câștige niciuna dintre cele trei deplasări ale lor în eliminatoriile din acest sezon, pierzând la PSV și Fenerbahce înainte ca United să scapă cu 2-0 împotriva lor în ultima rundă pentru a egala 2-2.

Spaniolii au pierdut acum patru din ultimele cinci deplasări în această competiție și nu au reușit să câștige nicio deplasare în faza grupelor din Liga Campionilor, așa că luați-vă pe Juve pentru a câștiga.