Pronostic Liverpool vs Manchester United 05 Martie 2023

Pronostic Liverpool vs Manchester United pentru meciul de duminică în Premier League de la Anfield. În urma a două victorii cheie în cupe, Red Devils pot încheia o săptămână strălucitoare cu o victorie la Anfield? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite din Premier League.

18:30 Anfield
Predicție
Liverpool pentru a câștiga
Incredere
Liverpool 2-1
Incredere
Mohamed Salah va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Man United a câștigat o dată în deplasare la echipele de top din Premier League în acest mandat
  • Liverpool a câștigat patru din ultimele cinci meciuri de pe teren propriu
  • Roșii au câștigat trei din ultimele patru în ligă, cu o îmbunătățire notabilă în defensivă
  • Salah a marcat nouă goluri în ultimele sale cinci întâlniri cu United

Ciocnirea roșiilor renaște

La o săptămână după victoria lui Manchester United în Carabao Cup la Wembley, se vorbește despre un cvadruplu. Erik ten Hag își are echipa să zboare atât pe plan intern, cât și în Europa, dar ei întâlnesc o echipă de la Liverpool care a făcut un parcurs bun în ligă.

Gazdele sunt pe locul șase înaintea weekendului și sunt plecate pentru un final european. Așa cum raportul de forțe părea să se schimbe în această rivalitate, echipa lui Jurgen Klopp se împinge înapoi. Germanul ar trebui să știe totul despre asta, după ce și-a văzut echipa răcită într-o înfrângere cu 2-1 pe Old Trafford împotriva unei echipe ale United care părea să fie pe frânghii la începutul jocului.

Probabil că această ciocnire este acum mai nivelată decât a fost în anii. Scăderea lui Liverpool s-a transformat exact în momentul în care Alex Ferguson a părăsit Old Trafford și de când Roșii au avut avantaj, inclusiv o victorie totală cu 9-0 sezonul trecut. Cum va decurge următoarea lor ciocnire, acum ambele părți au ajuns în formă?

Test mare pentru United

Red Devils se laudă cu cel mai bun record al Premier League de la pauza Cupei Mondiale, singura lor înfrângere venind la Arsenal în acea rundă. Cu toate acestea, acea pierdere a Emirates a fost încă un eșec într-un meci mare în deplasare. În timp ce ten Hag a făcut multă muncă bună la Old Trafford, el continuă să se lupte să pună echipa pe drum împotriva echipelor bune.

United are un record de 100% în deplasare în ultimele șapte, dar doar o victorie în afara asta. Singura lor victorie într-o echipă de top 10 a venit datorită unei câștigătoare în minutul 90 de la nou-promovata Fulham. Red Devils au pierdut la Arsenal, Man City, Brentford și Aston Villa până acum în acest mandat.

Acest record în deplasare ar trebui să fie un impuls pentru Liverpool, care este neînvinsă în ultimele șase meciuri de acasă împotriva lui Manchester United (3 victorii și 3 reprize) din ianuarie 2016.

Renașterea Liverpool pare reală

Mersul bun al lui Liverpool în Premier League are un 5-2 în Liga Campionilor, așa că ai fi iertat că te îndoiești de ei. Cu toate acestea, Roșii au evoluat bine de la înfrângerea cu 3-0 în fața Wolves luna trecută.

Roșii au dominat în ceea ce privește golurile așteptate în toate cele patru jocuri de atunci. Doar Newcastle a reușit să facă mai bine cu 1.0 xG în acea vrajă, iar Magpies nu au reușit să-și transforme nicio șansă. Între timp, United a părut puțin relaxat din punct de vedere defensiv, după ce a acordat 1,4 xG lui Leicester și 1,3 lui Leeds în ultimele săptămâni.

S-au luptat defensiv împotriva lui West Ham și Barcelona acasă și având în vedere recordul lor în deplasare, Liverpool arată la prețuri bune pentru a capitaliza. Gazdele au câștigat ambele întâlniri pe teren propriu cu echipele superioare lor în acest mandat și au câștigat opt ​​din 12 meciuri de acasă, inclusiv patru din ultimele cinci. Susține-i pentru a-și devansa rivalii și a câștiga cu 2-1.

Gazdele au fost, de asemenea, stimulate de schimbarea formei lui Mo Salah. Salah este cel mai mare marcator al lui Liverpool din toate timpurile împotriva lui Manchester United în toate competițiile, cu 10 goluri până acum. Nouă dintre aceștia au venit în ultimele sale cinci apariții împotriva Red Devils, cu plasele egiptene în fiecare meci din acea serie. Susține-l să adauge la acea cursă stelară de duminică.