Pronostic Liverpool vs West Ham United 19 Octombrie 2022

Pronostic Liverpool vs West Ham pentru meciul de miercuri din Premier League de la Anfield. Liverpool caută să-și dezvolte victoria grea din weekend, când îl găzduiește pe West Ham. Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

21:30 Anfield
Predicție
West Ham United dublă șansă (victorie sau egalitate)
Incredere
Remiză 1-1
Incredere
Raționament
  • West Ham este neînvins în ultimele cinci jocuri din toate competițiile.
  • Liverpool a câștigat doar trei dintre cele nouă meciuri din Premier League în acest sezon.
  • West Ham a pierdut doar cinci din cele 16 ieșiri în toate competițiile.

Roșii speră să fi dat un colț

Liverpool a sfidat șansele de a smulge o victorie împotriva lui Manchester City duminică, dar, deși acesta s-ar putea dovedi a fi un moment de cotitură, roșii se află încă pe poziția a opta în clasament și sunt deja la cinci puncte de primii patru.

Echipa lui Jurgen Klopp a câștigat doar trei din cele nouă meciuri din Premier League în acest sezon și a suferit încă o lovitură de accidentare duminică, când Diogo Jota a căzut în ultimele etape ale jocului. S-ar putea ca ei să fie favoriți, dar un meci de acasă împotriva lui West Ham este departe de a fi un meci ușor atât de curând după eforturile de duminică.

West Ham revine în formă după un start lent

Hammers au început sezonul cu trei înfrângeri succesive, dar au revenit la forma în ultima vreme. Remiza lor 1-1 la Southampton, deși a fost dezamăgitoare, și-a extins seria neînvinsă la cinci meciuri în toate competițiile și au pierdut doar două din ultimele 12.

O victorie improbabilă la Anfield i-ar duce peste Liverpool în tabel, așa că este o surpriză să vezi ținuta lui David Moyes astfel de străini îndreptându-se spre acest joc.

Hammers are o șansă la Anfield

Având în vedere acest lucru, susținerea lui West Ham pe piața cu șansă dublă face apel la prețuri. Oaspeții au pierdut doar cinci dintre cele 16 meciuri competitive în acest sezon și, chiar și cu campania lor promițătoare din Liga Campionilor, Liverpool a câștigat doar șase dintre cele 13 meciuri în toate competițiile.

Roșii au remizat patru dintre cele nouă meciuri de ligă, iar Hammers au jucat deja două impasuri 1-1, așa că aceasta este alegerea mea pe piața de scor corect.