Pronostic Macedonia de Nord vs Georgia 09 Iunie 2022

Pronostic Macedonia de Nord vs Georgia pentru meciul de joi din Liga Națiunilor C din Grupa 4 de la Skopje. Macedonia de Nord poate fi încăpățânată acasă, dar va putea rezista unei părți periculoase georgiane care a învins Bulgaria ultima dată? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

21:45 Arena Toshe Proeski
Predicție
Georgia Draw No Bet
Incredere
Georgia 1-0
Incredere
Raționament
  • Georgia este neînvinsă în patru în deplasare, inclusiv victorii la Kosovo, Bosnia-Herţegovina şi Bulgaria.
  • Macedonia de Nord a câștigat unul dintre ultimele cinci jocuri pe teren propriu și nu a reușit să înscrie în celelalte patru.
  • Georgia a fost partea mai bună când s-a întâlnit ultima dată în playoff pe care Macedonia de Nord a câștigat cu 1-0 pentru a ajunge la Euro 2020.

Cruciații se pot răzbuna pentru poke-ul playoff-ului Euro 2020

Georgia își poate continua renașterea remarcabilă la nivel internațional, cu un rezultat bun la Skopje, care ar putea fi chiar o victorie pentru a-i duce mai departe în fruntea Ligii Națiunilor C Grupa 4. Vizitatorii nu se vor teme de gazde și ar putea fi chiar miros. de răzbunare în aer după eliminarea lor în mâinile Macedoniei de Nord într-un playoff de la Euro 2020 în urmă cu doi ani.

Georgia a creat cele mai bune șanse în acel joc, dar a căzut greșit de un câștigător din repriza secundă de la Goran Pandev. Consternarea de a nu fi eșuat la ultimul obstacol nu a descurajat tanara echipă a lui Willy Sagnol, care va include un singur jucător de câmp cu vârsta de peste 30 de ani.

Cruciații au talent la număr și au demonstrat că nu le lipsește soliditatea defensivă sau capacitatea de a marca liber într-o serie de afișări bune în deplasare de la ultima lor înfrângere pe drum în Bulgaria de anul trecut. Ei au cucerit Kosovo la aproximativ 3/1 lovituri în octombrie și au câștigat un amical în Bosnia la cote înainte de meci de aproximativ 5/1 la începutul acestui an.

Apărarea lui Sagnol pare solidă pe hârtie

Așa că să-i vezi în jur de 5/2 pentru victorie aici este o tentație, mai ales că echipa lui Sagnol tocmai și-a răzbunat pierderea Bulgariei cu o victorie de 5-2 la Sofia. Cu toate acestea, prețul de remiză fără pariu de 11/8 este suficient de bun pentru noi, deoarece observăm că Macedonia de Nord poate fi încăpățânată în apărare acasă.

Ei au păstrat foaia goală în două din ultimele cinci jocuri de acasă, deși nu au reușit să înscrie în patru și au înregistrat o singură victorie pe pământul Macedoniei de Nord în acel timp. O victorie cu 1-0 a Georgiei ar trebui să aibă o șansă decentă de aterizare dacă oaspeții pot reveni la soliditatea de care au dat dovadă în păstrarea a cinci porți libere la rând înainte de ultima călătorie în Bulgaria.