Pronostic Malta vs Estonia 09 Iunie 2022

Malta vs Estonia Pronosticuri, sfaturi de pariuri și previzualizări ale meciurilor. Poate Malta să-și consolideze victoria în prima zi cu o alta împotriva Estoniei? Citiți mai departe pentru pronosticurile noastre gratuite și sfaturi de pariuri.

21:45 Stadionul Național Ta Qali
Predicție
Estonia Draw No Bet
Incredere
Estonia 1-0
Incredere
Raționament
  • Estonia este clasată cu 59 de locuri mai sus decât Malta de FIFA.
  • Estonia a jucat într-o divizie superioară campania trecută și a deschis-o pe aceasta cu o victorie.
  • Malta nu a reușit să câștige toate cele trei întâlniri H2H în acest secol (D1, L2).

O bătălie de pescuiți

Atât Malta, cât și Estonia și-au deschis campaniile în Liga Națiunilor cu victorii respective cu 2-0 în fața băieților pereni din San Marino, așa că acest joc pare uriaș în ceea ce privește cursa de promovare în această grupă de trei echipe.

Ambele părți se află în afara primelor națiuni clasate pe locul 100, totuși Malta (#169) este una dintre cele cinci echipe UEFA cel mai prost clasate de FIFA, cu 59 de locuri considerabil sub vizitatorii lor, Estonia.

Această prăpastie în clasament a fost justificată în cele trei întâlniri ale lor din ultimii 15 ani, Estonia reușind să parcurgă toate fără înfrângere (V2, D1). Un alt rezultat pozitiv ar contribui în mare măsură la consolidarea încrederii lor, deoarece Estonia nu a reușit nici măcar să intre pe foaia de scor în patru din ultimele cinci jocuri.

Rămâi cu vizitatorii

În timp ce forma brută a Estoniei pare neplăcută – și este – Liga Națiunilor oferă o sferă în care poate fi competitivă. În calitate de echipă retrogradată din această grupă, victoria aici va contribui în mare măsură la asigurarea unei reveniri instantanee în Liga C, așa că prezicem că Estonia poate câștiga asta.

Cu toate acestea, luăm Estonia pe piața „draw no bet”, deoarece Malta s-a dovedit uneori un grup curajos, patru dintre cele șase meciuri de acasă din Liga Națiunilor s-au încheiat cu impas (W1, S1).

În ceea ce privește scorul corect, credem că Estonia aproape că depășește o întâlnire tensionată și cu scoruri mici cu un scor 1-0.