Pronostic Manchester City vs Manchester United 02 Octombrie 2022

Pronostic Manchester City vs Manchester United pentru marea confruntare de duminică în Premier League. Poate United să-și construiască forma bună cu o victorie la rivalii locali? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

16:00 Stadionul Etihad
Predicție
Manchester City/Manchester City
Incredere
Manchester City 3-1
Incredere
Erling Braut Haaland va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • City a marcat 27 de goluri în ultimele opt meciuri
  • Gazdele au marcat mai multe goluri în prima repriză (10) și în a doua repriză (13) decât totalul sezonului al lui United
  • United a primit 75% din golurile lor împotriva acestui sezon în prima repriză
  • Haaland a marcat în șase din primele șapte meciuri ale sale în Premier League

Debutul în derby-ul lui Ten Hag

Seful lui Manchester United, Erik Ten Hag, isi face debutul in derby cu echipa sa zburand sus. Red Devils au câștigat patru din ultimele cinci meciuri și s-au mutat la cinci puncte de rivalii lor din oraș cu un joc în mână.

Cu toate acestea, primii cinci antrenori de la Manchester United au pierdut primul lor derby la conducere. Cu echipa lui Pep Guardiola într-o formă fantastică și marcând pentru distracție, acea serie ar putea continua.

Orașul dominant poate fi oprit?

Citizens se îndreaptă spre weekend la doar un punct de locul prim, după ce au câștigat cinci din ultimele șase meciuri. Gazdele au marcat de 27 de ori în ultimele opt jocuri, în timp ce se află într-o serie de nouă victorii consecutive la Etihad.

Forma de marcare a lui City ar trebui să-și lase adversarii în praf în acest weekend. Campionii au marcat mai multe goluri în Premier League atât în ​​prima repriză (10) cât și în a doua repriză (13) a meciurilor din acest sezon decât a înregistrat United în total (8). În plus, Red Devils au primit 75% dintre golurile lor în primele 45 de minute din acest mandat (6/8).

Asta ar trebui să-l pregătească pe City pentru un avans timpuriu aici și nu văd că l-au lăsat să plece. City a câștigat trei din ultimele patru întâlniri cu United, așa că susține-i să conducă la sfârșitul fiecărei reprize.

Goluri din spate la Etihad

Erling Haaland a marcat un hat-trick în fiecare dintre ultimele sale două meciuri de acasă în Premier League pentru Man City, făcând acest lucru împotriva Crystal Palace și Nottingham Forest. Atacantul a găsit plasa în toate, cu excepția unuia, din primele șapte meciuri în Premier League, înregistrând 11 goluri în total.

Haaland ar trebui să se întoarcă de la serviciul internațional plin de încredere, în ciuda luptelor Norvegiei. S-a introdus cu ușurință la Etihad, iar apărarea lui United nu pare cea mai puternică, în ciuda răsturnării lor. Înapoiați atacantul clinic pentru a găsi o cale de trecere și pentru a adăuga la numărul său impresionant.

Manchester City a câștigat ultimele șapte meciuri de acasă din Premier League, marcând cel puțin trei goluri de fiecare dată. Susține-i să mai lovească trei în această confruntare, având în vedere forma lor de scor, cu o victorie acasă cu 3-1, predicția mea corectă a scorului.