Pronostic Manchester City vs Southampton 08 Octombrie 2022

Pronostic Manchester City vs Southampton pentru meciul de sâmbătă din Premier League la Etihad. Manchester City caută a șasea victorie competitivă consecutivă când se confruntă sâmbătă cu Southampton în Premier League. Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

17:00 Stadionul Etihad
Predicție
Manchester City -2
Incredere
Manchester City 4-1
Incredere
Phil Foden va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Manchester City înregistrează în medie 3,6 goluri marcate pentru fiecare meci din Premier League în acest sezon.
  • Erling Haaland a marcat hat-trick-uri în ultimele sale trei meciuri de acasă în PL.
  • Phil Foden a înregistrat o medie de două lovituri pe meci PL și are deja cinci goluri.
  • Southampton a primit 16 goluri în ultimele cinci vizite aici.

Poate cineva să oprească acest Manchester City inspirat de Haaland?

Deși nu se află în fruntea tabelului înaintea acestei runde, toată lumea pare să aibă impresia că câștigarea titlului va fi doar o formalitate pentru Cityzens în acest sezon, în mare parte datorită puterilor inumane ale lor de doborâre de recorduri. solistul Erling Haaland.

Probabil că este mai ușor să vorbim despre recordurile pe care Haaland nu le-a doborât având în vedere impactul incredibil pe care l-a avut de când s-a alăturat lui City. Impozantul norvegian a marcat un record de 28 de goluri după 22 de meciuri în Liga Campionilor, el este primul jucător care a marcat trei triple consecutive pe teren propriu în PL, în timp ce 14 goluri în primele opt jocuri PL ale unui jucător este mai mare decât a marcat orice jucător după zece!

Aș putea continua și mai departe despre mai multe recorduri pe care le-a doborât acolo, dar acea pricepere a golurilor aparent omnipotentă nu trece neobservată... mai ales cu casele de pariuri. Ca atare, pur și simplu nu merită să-l susțineți pe Haaland pentru a înscrie pe piața oricând, deoarece prețul lui este de 1/3!

Southampton se va strădui să-i stăpânească pe City

Southampton nu trebuie să-și facă griji doar pentru Haaland, deoarece acum se află într-o serie de peste trei ore de joc în deplasare fără a marca un gol, pierzând ambele jocuri în acea secvență.

Seful de la Saints, Ralph Hassenhuttl, este pe punctul de a-și pierde locul de muncă și, de fapt, este șocant că este încă într-un loc de muncă după ce a pierdut două meciuri separate cu scorul de 9-0! Se așteaptă o altă înfrângere dominantă, iar aceasta ar putea fi paharul care va rupe cămila în ceea ce privește mandatul austriacului la Southampton.

Este imposibil să te opui cetățenilor

Având în vedere jena de bogăție a lui Manchester City în aproape fiecare departament, este imposibil să sugerăm că Saints vor obține un rezultat pozitiv aici. Cu toate acestea, prețul City este mult prea mic pe piața de câștiguri directe, așa că mergem pentru un handicap de -2 pentru un preț mult mai acceptabil.

Cu City având o medie de peste 3,5 goluri marcate pe meci de ligă, ar putea fi un joc sensat să-i punem pe partea superioară a mediei aici și să le oferim gazdelor un scor de patru goluri cu mizele noastre mici 4-1 selectarea corectă a scorului.

Deoarece prețul lui Haaland este atât de mic, căutăm în altă parte selecția noastră de marcatori oricând. Phil Foden se potrivește perfect, a marcat un hat-trick în derby-ul de la Manchester data trecută, înregistrează în medie două lovituri pe meci din PL în acest sezon, contribuind la cele cinci goluri ale sale în ligă și, poate cel mai important, prețul său este respectabil de 7/4. .