Pronostic Manchester City vs West Ham United 03 Mai 2023

Pronostic Manchester City vs West Ham pentru meciul de miercuri din Premier League de pe stadionul Etihad. Poate City să înregistreze a 14-a victorie consecutivă acasă? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

22:00 Stadionul Etihad
Predicție
Peste 3,5 goluri de meci
Incredere
Manchester City 4-1
Incredere
John Stones va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Peste 3,5 goluri a fost un pariu câștigător în cinci dintre ultimele șapte meciuri de acasă ale lui City.
  • Patru dintre ultimele cinci de la West Ham au fost marcate de cel puțin patru goluri.
  • City a câștigat ultimele 13 meciuri pe teren propriu în toate competițiile.
  • John Stones are două goluri în ultimele sale trei meciuri de ligă.

Orașul în control în lupta pentru titluri

Manchester City a ajuns în pole position în Premier League, învingându-l pe Fulham în weekend, dar este posibil să fi fost eliminat de pe primul loc până miercuri când se confruntă cu West Ham, în timp ce Arsenal se înfruntă cu Chelsea marți.

Oamenii lui Pep Guardiola au destinul în propriile mâini și este puțin probabil să alunece împotriva Hammers – dar s-ar putea să nu se descurce pe cont propriu pe Etihad Stadium împotriva unei echipe care încă are nevoie de puncte pentru a-și garanta supraviețuirea.

Kevin De Bruyne a ratat victoria lui City la Fulham în weekend cu o accidentare inexplicabilă. Guardiola a spus pur și simplu că „are ceva accidentat și nu poate călători” după meci și rămâne neclar dacă va fi sau nu implicat miercuri.

Fundașul Nathan Ake a ratat un al treilea meci consecutiv împotriva lui Fulham și este puțin probabil să revină, în timp ce Gianluca Scamacca lipsește pentru oaspeți, iar Kurt Zouma nu va fi disponibil după ce a fost forțat la începutul înfrângerii lui West Ham cu Crystal Palace.

City bate adversarii deoparte

City a fost speriat la Craven Cottage, deoarece Fulham a anulat un penalty devreme al Erling Haaland înainte de a înregistra o victorie cu 2-1.

Acasă, totuși, arată de neoprit și au câștigat ultimele 13 meciuri în toate competițiile, iar golurile au crescut, City marcând 27 de goluri în total în ultimele șase meciuri pe teren propriu – o medie de 4,5 pe meci.

Deoarece City sunt favoriții mari pentru a câștiga, piețele de goluri ar putea fi cea mai bună opțiune în acest meci, deoarece West Ham ar putea, de asemenea, să adauge la total. Hammers au marcat ei înșiși în 12 jocuri consecutive, iar peste 3,5 goluri arată cea mai bună opțiune pentru pariul principal.

City poate câștiga cu spațiu liber

Piețele de handicap sunt o altă opțiune, deoarece City ar trebui să poată câștiga confortabil, chiar dacă De Bruyne ratează. O victorie cu 4-1 pentru gazde este predicția mea corectă de scor, deoarece Hammers au trimis patru la Crystal Palace data trecută și două dintre ultimele trei victorii ale lui City în campionat au fost succese cu 4-1 și au primit în șase din ultimele opt meciuri. , deși există, de asemenea, șansa că Guardiola să-și retragă unii dintre oamenii săi cheie dacă City își câștigă un avantaj mare, deoarece are o semifinală a Ligii Campionilor la orizont.

Erling Haaland va apela întotdeauna ca un posibil marcator pentru City și există și o mulțime de alți suspecți obișnuiți, dar ca pariu exterior John Stones iese în evidență. Fundașul se ridică la lovituri de picior și are două goluri în ultimele trei meciuri de ligă, precum și a înregistrat un pasaj în meciul dublu din Liga Campionilor cu Bayern, așa că, la un preț mare, ar putea merita o miză mică pentru a intra în joc. foaie de punctaj.