Pronostic Manchester United vs Southampton 12 Martie 2023

Pronostic Manchester United vs Southampton pentru meciul de duminică în Premier League de la Old Trafford. Manchester United a revenit din înfrângerea cu 7-0 cu Liverpool cu ​​o victorie la mijlocul săptămânii în Europa, pot continua? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite din Premier League.

16:00 Trafford vechi
Predicție
Manchester United și ambele echipe vor marca
Incredere
Manchester United 3-1
Incredere
James Ward Prowse va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Ambele echipe au marcat în ultimele șase meciuri ale lui Manchester United pe Old Trafford
  • Southampton a suferit cinci înfrângeri în ultimele șapte zile în deplasare în Premier League
  • James Ward Prowse este cel mai bun marcator al lui Southampton în acest sezon

Red Devils își propune să revină în ligă

Manchester United a suferit una dintre cele mai umilitoare înfrângeri din istoria sa săptămâna trecută, pierzând cu 7-0 în fața celor mai apropiați rivali Liverpool. Acest rezultat a pus capăt seriei lor de o singură înfrângere din cele 24 de meciuri anterioare în toate competițiile și a împiedicat orice potențială provocare la titlu pe care oamenii lui Erik Ten Hag o montau.

Red Devils și-au revenit joi în optimile din Europa League, cu o victorie cu 4-1 în fața lui Real Betis, dar vor trebui să demonstreze că umilința lor din partea Roșilor de săptămâna trecută a fost o singură dată.

Cu toate acestea, Manchester United a câștigat 15 din cele 25 de meciuri din campionat în acest sezon, iar prioritatea lor acum va fi să obțină un clasament în primele patru, împreună cu exploiturile în cupă. Ei au câștigat o victorie restrânsă cu 1-0 în fața Southampton în meciul invers, dar o altă aventură cu scoruri mici pare puțin probabilă, având în vedere cât de distractive au fost jocurile recente ale Red Devils.

Șase dintre ultimele șapte meciuri ale lui Manchester United în toate competițiile au marcat peste 2,5 goluri, iar ultimele trei meciuri au marcat 16 goluri.

Ambele echipe să marcheze au potențial

În ciuda formei impresionante a lui Manchester United înainte de pierderea în fața lui Liverpool, ei au încă parut suspecti defensiv uneori în acest sezon, iar înfrângerea în fața celor de la Reds a însemnat că echipa lui Erik Ten Hag a avut al doilea cel mai prost record defensiv din clasamentul de vârf în urma lui Tottenham. la meciurile din acest weekend.

Ambele echipe au găsit plasa în cinci dintre ultimele șase meciuri ale lui Manchester United la Old Trafford și, din punct de vedere istoric, acest meci a văzut ambele echipe să marcheze în mod regulat. Ambele echipe au găsit plasa în cinci din ultimele șapte întâlniri dintre această pereche și acest meci nu ar putea fi diferit.

Sfinții luptă cu viteză împotriva retrogradării

Southampton părea să fie condamnat la retrogradare, dar două victorii în ultimele trei meciuri din Premier League sub noul șef Ruben Selles le-au îmbunătățit șansele de a rămâne în cursa aglomerată pentru a evita căderea.

În weekend, Saints se află acum la trei puncte de Leicester, pe locul 15. Cu toate acestea, nicio echipă nu a pierdut atât de multe ca cele 16 meciuri din campionat în acest sezon și doar trei echipe au un record defensiv mai prost. De asemenea, palmaresul lor împotriva acestor adversari nu inspiră încredere, ei nu au câștigat în ultimele 14 întâlniri cu Red Devils.

Formația de start prezisă a lui Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Varane, Martinez, Shaw; Casemiro, Fred; Anthony, Fernandes, Rashford; Weghorst

Formația prezisă Southampton: Bazunu; Maitland-Niles, Bednarek, Bella-Kotchap, Walker-Peters; Ward-Prowse, Lavia; Walcott, Alcaraz, Sulemana; Adams