Pronostic Osasuna vs Valencia 07 Octombrie 2022

Pronostic Osasuna vs Valencia pentru meciul de vineri seara din La Liga. Pot gazdele să construiască pe un egal surpriză împotriva lui Real Madrid? Citiți mai departe pentru previzualizarea gratuită a meciului și sfaturi pentru pariuri  

22:00 Stadionul El Sadar
Predicție
Sănătate pentru a câștiga
Incredere
Sănătate 2-1
Incredere
Raționament
  • Osasuna are o serie de trei victorii din patru meciuri de pe teren propriu
  • Valencia încă nu a câștigat o victorie în deplasare în acest sezon
  • Osasuna a pierdut doar una dintre ultimele cinci întâlniri pe teren propriu cu Valencia

Osasuna arată într-o formă puternică

Remiza 1-1 a Osasuna la Real Madrid weekendul trecut ar putea avea în vedere un rezultat surpriză, dar până acum au fost într-o formă bună pe tot parcursul sezonului La Liga.

Echipa lui Jagoba Arrasate a câștigat trei dintre cele patru meciuri de acasă, învingând Sevilla, Cadiz și Rayo Vallecano, în timp ce se află pe locul șase în clasament cu 13 puncte din șapte ieșiri.

Ei au, de asemenea, un record puternic acasă împotriva lui Valencia, care i-a învins doar o dată în ultimele lor cinci deplasări la Estadio El Sadar, pierzând cu 3-1 în două ocazii!

Valencia se chinuie pe drum

Forma în deplasare a Valencia este o îngrijorare serioasă, având în vedere că au pierdut două din cele trei meciuri pe deplasare, celălalt terminându-se la egalitate cu 2-2 la Espanyol.

Echipa lui Gennaro Gattuso a fost surprinzător de săracă în spate, încasând cel puțin două goluri în ultimele două meciuri din călătoriile lor.

Ei se află la doar trei puncte în spatele Osasunei în clasament, dar nouă din zece puncte au fost acumulate la Mestalla, în timp ce acum sunt opt ​​fără victorie în toate competițiile de pe drum.

Prevăd că Osasuna va câștiga acest meci, cu pronosticul meu corect de scor 2-1.