Pronostic Portugalia vs Republica Cehă 09 Iunie 2022

Pronosticurile Portugalia vs Republica Cehă înaintea confruntării de joi a Ligii Națiunilor A din Grupa 2 de la Lisabona. Portugalia a jucat cu Elveția în afara parcului data trecută, așa că pot face același lucru cu o formație cehă care a făcut Spania la egalitate duminică? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

21:45 Stadionul National
Predicție
Portugalia -1
Incredere
Portugalia 3-0
Incredere
Nunes Matheus Luiz va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Portugalia a câștigat cinci din ultimele șase meciuri pe teren propriu, de fiecare dată cu o marjă mai mare de un gol.
  • Cehia a pierdut trei din ultimele șase meciuri în deplasare, două cu marje semnificative, cu 4-0 și 3-0.
  • Mijlocașul Matheus Nunes are un gol pentru Portugalia în mai puțin de 90 de minute de acțiune competitivă.

Portugalia poate trece cehii în supunere

Portugalia poate continua în încercarea de a termina primul loc în Grupa 2 a Ligii Națiunilor A cu ceea ce ar trebui să fie o altă victorie confortabilă acasă, când va găzdui joi Republica Cehă. Selecao i-a pălmuit duminică pe parveniții Elveției, printr-un joc de patru goluri care le-a arătat că sunt la fel de buni ca oricine în ziua lor, dacă adversarii lor nu le pot perturba ritmul.

Cehia va ajunge în urma unui egal 2-2 acasă cu Spania, care a fost aproape o victorie, dar pentru întârziatul egalizator al lui Inigo Martinez. Cu toate acestea, doar Luis Enrique știe de ce i-a lăsat pe bancă pe trei dintre cei mai fizici jucători ai săi pentru un test de la Praga care avea să fie întotdeauna transformat într-o luptă de gazdă – și un meci pe care spaniolii l-ar fi putut câștiga cu ușurință.

Portugalia poate câștiga cu siguranță șase victorii din ultimele șapte meciuri pe teren propriu aici, iar cota lor de meci de 2/5 reflectă cât de multă dominație ar trebui să aibă. Există două moduri de a spori aceste cote și mai mult cu diferite grade de risc – susținerea gazdelor să conducă și la pauză – sau luarea lor -1 pe handicap, favorizând această ultimă opțiune aici.

Resursele lui strabii fiind întinse subțiri 

Cinci dintre ultimele șase victorii pe teren propriu au fost cu o marjă mai mare de un gol și, cu o echipă atât de profundă, Santos poate face câteva schimbări și poate menține Portugalia proaspătă pentru concurs. Jaroslav Šilhavý nu are același lux aici și resursele lui sunt întinse în această pauză internațională în care echipa va juca de patru ori.

Suntem încrezători că Portugalia, care l-ar putea include din nou pe Cristiano Ronaldo de la început, va deține controlul deplin până când va suna fluierul final la Lisabona și credem că o marjă de victorie de 3-0 este rezultatul cel mai probabil pentru pariorii cu scorul corect.

Cehia a pierdut două din ultimele șase meciuri în deplasare cu trei goluri sau mai mult, 4-0 în Italia și 3-0 în Belgia, așa că nu ar fi surprinzător să-i vedem – din nou fără atacantul principal Patrick Schick – capitulând fără așa ceva. cât un scâncet când Portugalia le trece în supunere. Matheus Nunes, care a marcat împotriva Turciei în martie și nu a jucat încă 90 de minute de fotbal competitiv pentru țara sa, este o opțiune interesantă de marcator oricând și la cote generoase.