Pronostic Schalke vs Borussia Dortmund 11 Martie 2023

Pronostic Schalke vs Borussia Dortmund pentru meciul de sâmbătă din Bundesliga. Poate Schalke să profite de rivalii lor acerbii, Borussia Dortmund, după înfrângerea de la mijlocul săptămânii în Liga Campionilor? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

19:30 Veltins-Arena
Predicție
Sub 2,5 goluri de meci
Incredere
Remiză 1-1
Incredere
Raționament
  • Incredibila serie de zece victorii ale lui Dortmund pentru începutul anului 2023 s-a oprit brusc la mijlocul săptămânii.
  • Schalke este neînvins în fiecare dintre ultimele șase meciuri, păstrând cinci foaia goală în acest proces.
  • Cinci dintre ultimele șase meciuri ale lui Schalke au trecut sub 2,5 goluri.

Istoria ar putea fi făcută în 100th Revierderby

Una dintre cele mai mari rivalități ale fotbalului german ridică din nou capul, în timp ce Schalke îi întâmpină pe rivalii acerbii Borussia Dortmund pentru cea de-a 100-a ediție a Bundesliga a Revierderby.

Aceasta promite a fi o întâlnire interesantă, în ciuda faptului că ambele părți se luptă la capetele opuse ale tabelului, cu Schalke neînvins de la jumătatea sezonului.

Singura altă echipă din Bundesliga care a evitat înfrângerea de la jumătatea drumului este de fapt Dortmund, deși începutul lor perfect de victorie competitivă de zece meciuri până în 2023 a fost încheiat cu cruzime în mâinile lui Chelsea la mijlocul săptămânii, când au fost eliminați din Liga Campionilor.

Niciuna dintre părți nu va ceda un centimetru

În timp ce numărul de victorii din Bundesliga a lui Dortmund este de opt jocuri, niciodată până acum ei nu au câștigat nouă la rând la acest nivel. Cu cursa pentru titlu atârnând în balanță și oportunitatea de a stabili un nou record de club împotriva celor mai mari rivali ai lor, Dortmund știe că o victorie aici ar fi uriașă.

Chiar și așa, Schalke este hotărât să-și mențină statutul de top, așa cum arată incredibilul lor întoarcere de cinci foai libere în ultimele șase runde. Royal Blues sunt potențial la o victorie distanță de a scăpa din zona retrogradării, în funcție de rezultatele din altă parte, dar ar putea fi nevoiți să se mulțumească cu un egal în cel mai bun caz împotriva acestei calități a opoziției.

Mergem la o aventură strânsă și tensionată între acești mari rivali cu o selecție de sub 2,5 goluri, împreună cu o miză mai mică la un egal 1-1 în piața de scor corect pentru a finaliza selecțiile noastre.