Pronostic Sevilla vs Almeria 12 Martie 2023

Pronostic Sevilla vs Almeria pentru meciul din La Liga de duminică pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan. Cine va ieși în fruntea acestui șase puncte crucial pentru retrogradare? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

17:15 Ramon Sanchez Pizjuan
Predicție
Sevilla pentru a câștiga
Incredere
Sevilla 2-1
Incredere
Raționament
  • Almeria a luat trei puncte dintr-un posibil 33 în deplasare în acest sezon
  • Ambele echipe au găsit plasa în patru din ultimele cinci meciuri din Primera Liga dintre aceste echipe
  • Patru dintre ultimele șase meciuri ale Sevilei în Primera Liga s-au încheiat cu peste 2,5 goluri

Recordul slab în deplasare poate schimba în șase puncte retrogradarea

Sevilla și Almeria sunt separate doar de o diferență de goluri într-o luptă strâns aglomerată pentru retrogradare din La Liga, ambele echipe luptăndu-se să iasă din lupta pentru drop.

Echipa gazdă a suferit o înfrângere cu 6-1 în fața Atletico Madrid ultima dată, dar înainte de asta câștigase trei din ultimele șase meciuri pentru a se apropia de siguranță. Este un șoc să vezi o parte asociată în mod obișnuit cu bătălia pentru fotbalul european într-un fragment pentru a-și salva statutul în La Liga.

Almeria a produs recent o victorie șoc împotriva Barcelonei, dar aceasta a fost o anomalie în forma lor recentă, ei au pierdut patru din ultimele cinci meciuri și au primit 13 goluri în acest proces.

Nici recordul în deplasare al oaspeților nu face o lectură confortabilă, ei au remizat trei și au pierdut opt ​​din cele 11 meciuri pe deplasare din La Liga în acest sezon și asta ar putea fi crucial în acesta, să ia Sevilla să câștige.