Pronostic Southampton vs West Ham United 16 Octombrie 2022

Pronosticurile Southampton vs West Ham pentru meciul de duminică în Premier League de pe stadionul St Mary's. Poate West Ham să își continue forma pozitivă la St Mary's. Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite din Premier League.

16:00 Stadionul St. Marys
Predicție
West Ham United va câștiga
Incredere
West Ham United 2-1
Incredere
Jarrod Bowen va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Southampton suferă o serie de patru înfrângeri în Premier League.
  • Cinci dintre ultimele șase meciuri de acasă ale lui Southampton în campionat au produs cel puțin trei goluri.
  • West Ham a câștigat șase din ultimele șapte meciuri.
  • West Ham este neînvins în patru din ultimele cinci vizite la St Mary's.

Vremuri tulburi pentru Sfinți

În prezent, la o serie de patru înfrângeri consecutive, cu un singur gol marcat ca răspuns la cele opt primite primite, Southampton arată ca o echipă care s-ar putea găsi în mari necazuri, dacă nu poate inversa forma mai devreme sau mai târziu.

Timpul s-ar putea să se scurgă pentru managerul de la Southampton, Ralph Hassenhuttl, și, de fapt, este un miracol că a rămas la club după ce a supravegheat două înfrângeri cu 9-0 anterior!

Pierzând în fața lui Manchester City ultima dată înseamnă că Saints nu au reușit să câștige 13 din ultimele 15 meciuri în ligă, iar cu patru meciuri directe fără victorii în Premier League înainte de aceasta, vizita lui West Ham ar putea veni într-un moment nepotrivit.

Fiii de călcat își arată curajul

După un început de sezon oarecum cald, în care West Ham a rămas fără victorii în șase dintre primele șapte meciuri din Premier League, de atunci au câștigat șase din ultimele șapte jocuri în toate competițiile.

Acea patch-uri violet i-a văzut pe Hammers ridicându-se la o poziție de mijloc și i-a ajutat să-și rezerve biletul pentru faza eliminatorie a Europa Conference League cu două meciuri de rămas, sugerând că vor ajunge aici cu încredere.

Înapoiați sfinții să fie loviti cu ciocanul

West Ham intră în această ciocnire într-o formă supremă și arată foarte valoros pentru a-și progresa obiectivele cu victoria la Southampton. Hammers sunt favoriți la câștig, dar un preț tentant este suficient pentru ca noi să fim de partea oamenilor lui David Moyes în această întâlnire.

Cu peste 2,5 goluri aterizate în cinci dintre ultimele șase meciuri de acasă ale lui Southampton, 2+ goluri ale lui West Ham în cinci din ultimele șapte jocuri sugerează că ar putea acumula cel puțin câteva goluri aici. Mergem la o victorie în deplasare cu 2-1.

Jarrod Bowen merită aruncat o privire pe piețele marcatorilor, el a devenit jucătorul comun cu cel mai mare punctaj al lui West Ham în competițiile europene la mijlocul săptămânii și a marcat deja cinci goluri în acest sezon. Un gol pentru Bowen aici ar încheia o serie de șapte apariții de scor, toate venind acasă.