Pronostic Spezia vs Inter Milano 10 Martie 2023

Predicțiile Spezia vs Inter Milano înaintea confruntării de vineri din Serie A italiană. Cu gazdele cocoțate periculos deasupra zonei retrogradării, poate Inter să-și sporească oferta pentru locul doi? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

21:45 Stadionul Alberto Picco
Predicție
Inter Milano va câștiga și sub 2,5 goluri de meci
Incredere
Inter Milano 2-0
Incredere
Raționament
  • Spezia a parcurs opt meciuri fără a câștiga, nereușind să reușească în cinci din ultimele șapte.
  • Inter Milano, între timp, a câștigat șase din ultimele opt meciuri.
  • Nerazzurri au văzut sub 2,5 goluri marcate în șase din ultimele șapte ieșiri.

Nerazzurrii se bucură de o serie solidă

Inter Milano a revenit din reversul șoc de la Bologna în mod obișnuit săptămâna trecută, învingându-l pe Lecce cu 2-0 pentru a reduce diferența față de liderii din Serie A, Napoli, la 15 puncte, după ce Partenopei au fost învinși de Lazio și de vechiul șef Maurizio Sarri. În timp ce Inter de la Simone Inzaghi nu va fi în competiție pentru Scudetto până la sfârșitul sezonului, o serie de cinci porți goale în ultimele șapte meciuri i-a marcat drept favoriți clari pentru locul secund, iar impulsul lor ar trebui să continue la Spezia, aflată în dificultate.

Într-adevăr, nerazzurri au câștigat șase din ultimele opt meciuri în toate competițiile. De la pauza de la Cupa Mondială, doar Napoli (27) a depășit revenirea lui Inter de 23 de puncte din 11 meciuri din Serie A, iar liderii fugari sunt, de asemenea, singura echipă care a primit mai puține decât cele opt goluri împotriva nerazzurrilor în acea perioadă. Având în vedere că atacanții lui Inzaghi nu trag din toți cilindrii la celălalt capăt, șase din ultimele șapte meciuri au conținut sub 2,5 goluri, iar data viitoare nu se așteaptă o afacere cu scoruri mari.

Spezia s-ar putea considera nefericiți că nu au reușit să reușească într-o remiză fără goluri cu tovarășii care luptă Verona ultima dată - un rezultat care îi ține cocoțați periculos de trei puncte deasupra zonei de drop. Spezia nu a câștigat acum în ultimele opt meciuri, pierzând cinci, iar retururile lor sumbre în atac îi pun în pericol – oamenii lui Leonardo Semplici nu au reușit să înscrie în cinci din ultimele șapte meciuri.

Câștigă probabilă în deplasare cu scoruri mici

Cu Spezia producând mai multe afișări groaznice în fața porții și Inter arătând o ariergarda solidă în ultimul timp, susținerea nerazzurilor pentru a câștiga un meci cu scoruri mici pare prudent.

În timp ce sfatul nostru principal este ca Inter să câștige un meci care conține mai puțin de 2,5 goluri, o victorie cu 2-0 în deplasare ar putea reprezenta o predicție solidă de scor corect - Spezia nu a reușit să înscrie în cinci meciuri consecutive acasă, ultima rețea în fața propriilor fani primul meci după pauza de la Cupa Mondială din 4 ianuarie.